Yenilmezin varsa erken oyunda çoğu orman karakteri ile dövüşebiliyor. Olabildiğince farm yapman lazım orman dönme hızı iyi olduğu için. Pozisyon bulduğunda gank at erken dönüşeceğim diye absürt gankler atıp ölme.Kolay gelsin.
LoL'de Kayn Jungle nasıl oynanmalı? Nasıl bir başlangıç yapılmalı? 6'ya kadar fight girilebilir mi? Bilen biri basit bir özet yapabilir mi rica etsem?
Karasmai'nin oyun tarzı Master'ın altındaki bir ligde pek iş yapmaz. Elayja'yı ben de sevmiyorum ancak Zegabon iyi bence.Karasmai Kayn izleyebilirsin. Zegabon ya da Elajya gibi charla zerre alakası olmayan kanalları izleme.
Karakteri, rotasyonları ve nerde ne yapacağını gayet de öğrenirsin Karasmai'den. Zegabon dediğiniz adam dakika 20'de 100 farm gezen birisi. S11'de TR Kayn 11.'si oldum ve tek izlediğim kanal Karasmai'ydi, ondan öğrendim de denilebilir.Karasmai'nin oyun tarzı Master'ın altındaki bir ligde pek iş yapmaz. Elayja'yı ben de sevmiyorum ancak Zegabon iyi bence.
Adam düşük eloya göre çok yavaş oynuyor. Düşük eloda erken dakikalarda bile rahat gankler atılıyor yüksek eloya nazaran.Karakteri, rotasyonları ve nerde ne yapacağını gayet de öğrenirsin Karasmai'den. Zegabon dediğiniz adam dakika 20'de 100 farm gezen birisi. S11'de TR Kayn 11.'si oldum ve tek izlediğim kanal Karasmai'ydi, ondan öğrendim de denilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.