Yok mantık aradığımdan değil sadece KDA ne kadar önemli bunu merak ediyorum. Bir arkadaş Eşleştirmeyi etkilediğini söyledi ama ne oranda?LoL'de bu kadar mantık arama derim.
Yok mantık aradığımdan değil sadece kda ne kadar önemli bunu merak ediyorum. Bir arkadaş eşleştirmeyi etkilediğini söyledi ama ne oranda?
Bazen her şey senin beklemene bakmaz kardeşim sen de KDA kasan insan tipinden birisisin işte. O zaman Rengar üzerine atlarsa hiç bir şey yapma. Biz şu an mantıklı oynamaktan bahsediyoruz.Sebep? Ben ADC main olarak söylüyorum; ben fighta girmiyorsam, bir şeyler bekliyorumdur. Her kırılgan şampiyon öyle laps diye fighta giremez. Kata, Samira dahil bütün ADC ve APC'ler. Bunlar geriden izler, doğru zamanda girer.
Sen bana doğru zamanı vermeden, girmemi bekleyemezsin. Örnek olarak ben, Leona ulti atmadan giremem fighta, bana atar, farz et ki dogelayamadım, öldüm. Ne oldu? Ben tank mıyım? Tanklar girecek, belli yetenekleri atınca bende girerim. Yoksa girmem.
KDA takıntısı değil, oyun bilgisidir. E-Spor alanlarında çok görürüz.
Bu yazdıklarının LoL için olduğuna emin misin? Öyleyse de doğru zamanın beklenmediği oyunlar düşük elolarda geçiyor.Bazen her şey senin beklemene bakmaz kardeşim sen de KDA kasan insan tipinden birisisin işte. O zaman Rengar üzerine atlarsa hiç bir şey yapma. Biz şu an mantıklı oynamaktan bahsediyoruz.
Kimse senden ADC olarak önden girmeni beklemiyor zaten.
Senin doğru zamanın yanlış olabilir LOL de benim doğru zamanım diye bir şey yok!
Karşı takım senin doğru zamanını beklemez bir an önce bitirmek ister.
Hocam KDA profesyonel bir şekilde E-Spor oynamıyorsan hiç bir önemi yok.Yok mantık aradığımdan değil sadece KDA ne kadar önemli bunu merak ediyorum. Bir arkadaş Eşleştirmeyi etkilediğini söyledi ama ne oranda?
11. sezon da Ustalık liginde bitirdim Support olarak başladım Support olarak bıraktım.Dereceniz ne? Böyle diyenler genellikle uygun pozisyonu beklemeden direkt kendi çapında savaş başlatanlar oluyor. Oyunu bilen adam da uygun pozisyon olmadığı için girmeyince KDA player damgası yiyor.
KDA player var mı var. Ben plat-elmas arası keyfi oynuyorum oyunuma çok nadir geliyor böyle adamlar.
Bu yazdıklarının LoL için olduğuna emin misin? Öyleyse de doğru zamanın beklenmediği oyunlar düşük elolarda geçiyor.
Max demir zekası.Dereceniz ne? Böyle diyenler genellikle uygun pozisyonu beklemeden direkt kendi çapında savaş başlatanlar oluyor. Oyunu bilen adam da uygun pozisyon olmadığı için girmeyince KDA player damgası yiyor.
KDA player var mı var. Ben plat-elmas arası keyfi oynuyorum oyunuma çok nadir geliyor böyle adamlar.
Bu yazdıklarının LoL için olduğuna emin misin? Öyleyse de doğru zamanın beklenmediği oyunlar düşük elolarda geçiyor.
Kimse senden ADC olarak önden girmeni beklemiyor zaten.Bazen her şey senin beklemene bakmaz kardeşim sen de KDA kasan insan tipinden birisisin işte. O zaman Rengar üzerine atlarsa hiç bir şey yapma. Biz şu an mantıklı oynamaktan bahsediyoruz.
Kimse senden ADC olarak önden girmeni beklemiyor zaten.
Senin doğru zamanın yanlış olabilir LOL de benim doğru zamanım diye bir şey yok!
Karşı takım senin doğru zamanını beklemez bir an önce bitirmek ister.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.