LoL koridor seçimi nasıl yapılmalı?

Josepstalin

Decapat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendime bir koridor seçmek istiyorum ama çok kararsız kalıyorum. Diyorum ki Jungle'da oynayacagım, takıma AFK gelir veya başka bir şey olur bir daha oynamam Jungle diyorum. Ertesi gün gene Jungle oynayasım geliyor. Maç kazanmak istiyorum. Jungle prem olmadıgı zaman zor oluyor bayagı ve benim de bir prem yok. Bana koridor seçmeme yardım edin lütfen yoksa bu döngü boyle devam edecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz sorunla alakasız fakat koridor mainlemek bana aşırı saçma geliyor. Ben her koridorda her rolde oynarım, önemli olan senin görevini yapman. Bu şekilde maç kazanabilirsin.
 
Gümüş 3 ama sıfırdan hesap açacağım.

Gümüş eloda en kolay koridor adc. Kimse farm yapmayı, koridor kontrolünü, nasıl trade gireceğini ve takım savaşlarında nerede durması gerektiğini bilmiyor. Eğer adc oynamak istemiyorsan Jungle derim. Jungle'lerde çok bilgisiz oluyor o eloda. Mid oynamanızı önermem çünkü gümüş ligde olsa yetenekli kişiler gelebiliyor karşınıza ve ne kadar bilgisizde olsa size karşı koridor kaybetmiyor.
 
Oyunu erkenden avantaj aldığında kullanıp, domine edebileceğin şeyler oyna. Camille, Kassadin, Kai'Sa, Hecarim, Rell gibi pickler tercih edebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı