LoL küfür ettiğim adam bana dava açabilir mi?

Dangas12

Hectopat
Öncelikle birimiz hepimiz için modunu girmiştim ve yanımda Lucian vardı. Sürekli feedliyordu. Oyun başı 3 4 kere öldü bilerek bende sinirlendim ona küfür ettim. Dava açacağım diyen yanımdaki değil sonra üstteki Lucian da 0-6-7 olduğum için rep dedi. Bende sinirlendim yanımdaki adam 2-12'di 3 killimde çalınmıştı haksız yere bana rep dediği için ona sinirlendim ve küfür ettim. Zaten aşırı sinirliydim. Yanımdaki adamdan dolayı ve bana babam hakim dava açacağım dedi. 3 haftaya bekle dedi. Başıma bir şey gelir mi?

La burada haklı ben değil miyim yanımdaki adam feedliyor geri düşürüyor beni haksız yere beni replıyorlar bir de sırf sövdüğüm için mi haksızım?

Evet maalesef sırf sövdüğün için haksızsın. Haksız yere replemek suç değil ama sövmek yasalara göre suç.

Dostum dava açarsa ceza yiyebilirsin ayrıca küfür edip edip sonra bir şey olur mu diye sormak yerine küfür etmemeyi tercih etseniz daha iyi olmaz mı?

Normalde küfür eden biri değilim zaten yanımdaki adamın yaptığı beni aşırı sinir etti 1 2 kere ölse tamam derim fakat 4 kere bilerek öldü karşıdaki adam güçlendi buna sinir oldum zaten ve killim olduğu için repleyin demesi iyice sinir etti normalde küfür eden biri değilim biri ediyosada sustururum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı