LoL Küfür/Flame'siz Perma Ban Sorunu

Aynı şey bende de oluyor junglerlar gang atmıyor karşısı 10 kere atıyor sonra ölünce sen suçlu oluyorsun. Kötü oynamayı feedlemek sanıyorlar aynı şekilde her el zaten bildiğiniz gibi en az 1 tane küfür eden geliyor ama asla ban yemiyorlar LoL'ün report sistemi berbat bir şekilde sen 1 tane bile küfür etmeden ban yiyorsun başka adam annene Allah'a sülalene sövüp feedliyor o adama hiçbir şey olmuyor ama oyun bağımlılık yaptığı için de bırakamıyorsun kanser oyun (6 yıldır LoL oynuyorum ona göre konuşuyorum bu arada yeni başlamadım yani)

Herkesin bir sınır noktası var. Bu konuda hemfikiriz. Hatta zaman zaman ben de çıldırıp flame attığım oluyor. Bu yazacaklarım hem kendime hem de size bir eleştiri olsun. Sizin yazışmalarınızda küfür olmasa bile, tahrik edici unsur çok fazla. Örneğin ban yiyeceksiniz h.o gibi. Mute yedin gibi. Chat meşgul etme boş yapma v.s v.s gibi gibi bir sürü unsur var. Report eden kişi sadece takım huzurunu bozmaktan şikayet ettiyse sizi, yüksek olasılıkla ban yeme şansınız da artmıştır. Kategoriye uygun şekilde davranmışsınız, yani takım huzurunu sözlü olarak bozmuşsunuz. Riot'un dediği şu; siz başka oyuncuları eleştireceğinize, kendinizle ilgilenin. Başkasının ban yiyip yememesi önemli değil, siz ilk önce kendinize dikkat edin diyor. Sinirinize yenik düşmüşsünüz ve maalesef bunun sonucu iyi olmamış.
Üniversitede çok sevdiğim bir hocam şunu demişti; "Biri sizin annenize veya ailenize küfür ederse, karşılık vermeyin. Ettiği küfürü yapmış olmuyor. Küfür etti diye annenize veya ailenize bir zarar gelmiyor. Karşıdaki sadece karakterinden ödün veriyor. Günümüzdeki adamlık algısı, biri sana bir şey mi dedi, karşılık ver. Biri sana vurdu mu, karşılık ver. Fakat asıl adamlık, her söylenene, her yapılana karşılık vermek değil, aklını kullanıp onu defetmektir. Biri sana vurdu mu, vursun. Asıl adamlık vurmamaktır. Asıl adamlık zor olanı yapmaktır. Eğitim bunu gerektirir." tarzında nasihatlar vermişti. Bunu ben dahil kimse kolay kolay yapamaz. Fakat yaptığımız zaman fark ortaya çıkıyor işte. Geçmiş olsun tekrardan.

Son düzenleme:

anaşıilımaazzz

Eski konu, ama yazmasam içimde kalacak.

Bir orman main olarak;
@Sir Xecutioner ormancı sana gang atmak zorunda değil. Ormancı sana pozisyon yaratmaz. Yaratamaz. Ormancı, sen tüm minyonları üstüne çektiğin, kule altında güvende farm yaparken, karşı oyuncu nehir duvarını geçtiği zaman gelir yardıma. Gelir, adamı keser ve sen tüm minyonları iter ve base atarsın.

Ama sen sürekli ittirirsen, nehir duvarını da geçersen, hele hele görüşün de yoksa karşı ormancı gelir, seni keser, sende "Omo ormonco gong otmoyor" diye foruma yazarsın.

Koridor kontrolü önemli. Ayrıca geri düşmüş bir koridora gang atacağıma, dengede giden bir koridora gider, onlara kazandırırım, onlarla beraber kaybeden koridoru taşırız.

Bir toksit daha ban yemiş ama adamların yazdigi mesajlara tilt olmuşsun keşke yazi yazan hepinizi banlasalar

İkimizde lanede ortada oynarken karşı jungun 3 kere gelip bizim jungun gelmemesi ve öldüğüm için jungun anneme akrabalarıma sövmesi karşı jung ölüyken ejdere girelim diye 10 defa ping atmamıza rağmen golem kesmesi karşı Jungle'ın ejderde olduğunu pinglememize rağmen gromp kesmesi sonunda ejder baron verip oyunu kaybetmemiz midin hatasıysa kankam çok özür dilerim.

1. Maçta 63 2. maçta 43 mesaj atmışsın özellikle ban yemenin sebebi 1. maç 30dk sürdüğünü varsayarsak maçın sen her 30 saniyede bir mesaj atmışsın ve bu flame e giriyor bir yerde artık. Gelelim 2. maça orada da 43 mesaj var yani gene dakikada 1.5 mesaja denk geliyor bu kadar fazla yazı yazman = flame yapmak çünkü flame sadece küfürle olmaz chatte durmadan yazı yazmak chati dolusuyla meşgul etmek de ban sebebi ayrıca son 3 maç örnek olarak gösteriliyor normalde ban yeme sebebin önceki raporlarının birikiminden kaynaklı bu seferinde direk ban yemişsin zaten burdaki chat kullanımından da anlaşılacağı üzere çoğu maçında chati çok kullandığın anlaşılıyor tekrar oynayacak olursan ban yememen için önerim enter e basmadan oyun oynamayı denemen yönünde chati de en küçüğe al görmezsin kafa rahat sadece pinglere ve rakibin sıçra bilmemnesi pinglenmis mi onun için kullanırsın cahti.
Edit1: Demeyi unutmuşum TR serverinde perma banlara af yok yanlışım yoksa sadece eu ve na da 1 kereliğine af var diye biliyorum

Açmayacaklar hak etmişsin.

azda olsa tartışma var ve flame saymışlar bunu büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…