LoL maçı attıktan sonra PC kapandı ve bir daha açılmadı

rqxist

Centipat
Daha fazla  
LoL maçini bitirdim. Tam zafer efekti geldiginde PC dondu veya kasadan lazer isini efekti gibi sesler gelmeye basladi siren seklinde geldi bu sesler. PC normal Power tusundan kapanmiyordu, ben de switch'ten kapattim. Simdi ise PC acilmiyor hiçbir sekilde. Sizce neden olabilir?

BIOS pilini çıkarıp yeniden takmayı deneyebilir misiniz hocam.

@rqxist

Sorun islemcide islemci cok isiniyor ve kendini shutdowna aliyor zaten PC acildiginda islemci fani donmuyor PC az once açıldı yine siren calmaya basladi simdi yine calismiyor termal macunu degissem hal olur mu?

Sorun islemcide islemci cok isiniyor ve kendini shutdowna aliyor zaten PC acildiginda islemci fani donmuyor PC az once açıldı yine siren calmaya basladi simdi yine calismiyor termal macunu degissem hal olur mu?

BIOS'a girebiliyor musunuz?

Anakart markası nedir hocam.

işlemci fanı bozulmuş olabilir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…