LoL mainlemelik şampiyon önerisi

Demir eloya Qiyana zor gelir diye söylemedim de Gwen nerf yese de düşük elo için önemli değil. Güçlü şampiyon.

Demir eloya Qiyana zor gelir diye söylemedim de Gwen nerf yese de düşük elo için önemli değil. Güçlü şampiyon.

Tamam hocam Gwen'i deneyeceğim. Zamanında da heveslenmiş ama vazgeçmiştim.

Komik gelecek ama Teemo oyna, haritayı mantar pizzaya çevir. AP ile kudurt veya tanka dönüşüp kendine küfür ettir. Tam mainlemelik ancak az oynanan bir karakter.

Teemo'nun ultisiyle bir sıkıntım var nedense. Yani mantarları yerleştirirken doğru stratejiyle yerleştiremiyorum. Veya ulti cooldawnı için doğru Build'i ayarlayamıyorum. Ama karşımda hep nefret etttiğim bir şampiyon :D

Tamam hocam Gwen'i deneyeceğim. Zamanında da heveslenmiş ama vazgeçmiştim.

Teemo'nun ultisiyle bir sıkıntım var nedense. Yani mantarları yerleştirirken doğru stratejiyle yerleştiremiyorum. Veya ulti cooldawnı için doğru Build'i ayarlayamıyorum. Ama karşımda hep nefret etttiğim bir şampiyon :D
Ulti cooldownu için habaset alın yeter hocam ayrıca aksiyom üstadı rünü olması lazım size her katlettiğiniz farklı rakip şampiyonda ulti hızı veriyordu yanlışsam düzeltirler.Bana kalırsa Aphelios veya Vayne oynayabilirsiniz.Tabii benim gibi top Vayne yapmazsanız daha sağlıklı olur. :D

Ulti cooldownu için habaset alın yeter hocam ayrıca aksiyom üstadı rünü olması lazım size her katlettiğiniz farklı rakip şampiyonda ulti hızı veriyordu yanlışsam düzeltirler. Bana kalırsa Aphelios veya Vayne oynayabilirsiniz. Tabii benim gibi top Vayne yapmazsanız daha sağlıklı olur. :D

Topta ADC oynamak düşük eloda mantıklı ama hem elo çıktığında ezilirsin oyun bilgin gelişmediği için hem de demir eloda değişik şekilde ADC top gördükleri zaman sadece o koridorla ilgilenen Jungle'ler oluyor. Garip bir elo :D

Topta ADC oynamak düşük eloda mantıklı ama hem elo çıktığında ezilirsin oyun bilgin gelişmediği için hem de demir eloda değişik şekilde ADC top gördükleri zaman sadece o koridorla ilgilenen Jungle'ler oluyor. Garip bir elo :D
Biliyorum hocam o yüzden pek sağlıklı olmaz dedim ama yapması çok eğlenceli.Onun dışında adc Aphelios eğer stratejik oynayabiliyorsan gayet güzel 2 aydan fazladır aphelios oynayan biri olarak.

Biliyorum hocam o yüzden pek sağlıklı olmaz dedim ama yapması çok eğlenceli. Onun dışında ADC Aphelios eğer stratejik oynayabiliyorsan gayet güzel 2 aydan fazladır Aphelios oynayan biri olarak.

Maç taşıma potansiyeli olarak düşük görüyorum ADC'yi. MF, Caitlyn falan belki olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı