LoL meta hangi koridor?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Şu an güncel olarak hangi lane'de oynamalıyım? Arcane serisi olduğu için her el Jinx VI banlanılıyor. Hangi lane şu an oynanmalı, hangi karakterle çıkılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ADC için soruyorsanız Cait, Jhin, Jinx Ve Ashe S+ Tier listesinde. Ezreal ve Corki de S Tier.
Diğer laneler için buradan bakabilirsiniz.

Şu an güncel olarak hangi lane'de oynamalıyım? Arcane serisi olduğu için her el Jinx VI banlanılıyor. Hangi lane şu an oynanmalı, hangi karakterle çıkılmalı?
genel makro bilgin varsa jungle/support otowin aldırıyor

Şu an güncel olarak hangi Lane'de oynamalıyım? Arcane serisi olduğu için her el Jinx VI banlanılıyor. Hangi lane şu an oynanmalı, hangi karakterle çıkılmalı?

Metayı çok takip etmem ama Graves'e bir şeyler olmuş tek atıyor. Kendim orman main olarak şu an kendisini çok dengesiz buluyorum. Oyuna geri döneli 3 gün oluyor ama her banlıyorum bu sefer de Lee Sin alıyorlar.

Metayı çok takip etmem ama Graves'e bir şeyler olmuş tek atıyor. Kendim orman main olarak şu an kendisini çok dengesiz buluyorum. Oyuna geri döneli 3 gün oluyor ama her banlıyorum bu sefer de Lee Sin alıyorlar.
çok sıkıntılı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…