LoL META'da hangi karakterler var?

MaybeLater

Femtopat
En son 3 sene önce oynadığım oyun arkadaşlarım oynamaya başlamışlar beni de başlattılar yeni hesap açtım şu anda 19 lvlim genelde oynadığım karakterler mundo, Shaco, Warwick, Ahri ancak şu an metada hangi karakterler var yazar mısınız? Ve genelde takımdakiler koridorda kill alacağım diye ölüp besliyorlar ve bende daha 1 item anca almışken adamlar öne geçiyor ya da sadece kule altı bekleyip herifler minyon kasıyor bana tekte oynasam az çok taşıyabileceğim karakter önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Nerede oynuyorsun bilmiyorum ama, Master Yi tavsiye ederim hem oyuna daha çabuk dönersin, hem de çok kolay taşırsın.

Nerede oynuyorsun bilmiyorum ama, Master Yi tavsiye ederim hem oyuna daha çabuk dönersin, hem de çok kolay taşırsın.

Fark etmiyor Jungle seviyorum ancak herifler 1V1 ölse bile bana suç atmaya yer arıyor Support'da seviyorum ancak yine aynısı mid ya da top lane olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmiyor Jungle seviyorum ancak herifler 1V1 ölse bile bana suç atmaya yer arıyor Support'da seviyorum ancak yine aynısı mid ya da top lane olabilir.

Yasuo öneririm ama oynamayı becerirsen hardcore taşırsın beceremezsen arkadan döşerler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…