E Eden Dust Ziyaretçi 4 Haziran 2017 #11 Fizz ile minyon kesmek işkence gibi bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2017
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #12 Evie Frye dedi: Fizz ile minyon kesmek işkence gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kolsuz herosunun da teki pırıltı kasması teklemesine yetiyor.
Evie Frye dedi: Fizz ile minyon kesmek işkence gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kolsuz herosunun da teki pırıltı kasması teklemesine yetiyor.
D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #13 Zyra diyorum. Çiçek atıyor,böcek atıyor,tiken atıyor
Unknown Human Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 270 Yer Bursa - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2017 #14 Veuneix dedi: Zyra diyorum. Çiçek atıyor,böcek atıyor,tiken atıyor Genişletmek için tıkla... Efsaneydi ya . Favorim amumu ama .
Veuneix dedi: Zyra diyorum. Çiçek atıyor,böcek atıyor,tiken atıyor Genişletmek için tıkla... Efsaneydi ya . Favorim amumu ama .
D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #15 Unknown Human dedi: Efsaneydi ya . Favorim amumu ama . Genişletmek için tıkla... Bu biraz küfürlü
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #16 Bana göre Annie. Çok güçlü çar tek atıyor.
SametKrnlk Hectopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #17 Kesinlikle Galio bu sıralar mid lane oynuyorum ve gerçekten sağlam işler yapıyor.
J Jesper Hectopat Katılım 14 Kasım 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #18 Syndra, Orianna ve Leblanc şampiyonundan birini alabilirsin. Gayet güçlüler ve takımla her türlü iş yapar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2017
Syndra, Orianna ve Leblanc şampiyonundan birini alabilirsin. Gayet güçlüler ve takımla her türlü iş yapar.
Mamafih Kilopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #19 Kassadin hasarı fazla ve sürekligi yüksek 3 saniyede bir tek atacak kadar hasar cikartabilir ve ultisi sayesinde cok mobil bir şampiyon. HTC One M9 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Kassadin hasarı fazla ve sürekligi yüksek 3 saniyede bir tek atacak kadar hasar cikartabilir ve ultisi sayesinde cok mobil bir şampiyon. HTC One M9 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
B Beceriksizz Hectopat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #20 Corki, Fizz, Cassiopeia, Viktor Şampiyonluk liginde Corki harıç çok fazla görülüyor ama benim tavsiyem Corki. Yeni yama ile birlikte yine şampiyonluk liginde görülecektir.
Corki, Fizz, Cassiopeia, Viktor Şampiyonluk liginde Corki harıç çok fazla görülüyor ama benim tavsiyem Corki. Yeni yama ile birlikte yine şampiyonluk liginde görülecektir.