Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar bu müziklerin türü ne oluyor?
Rock, rap, pop veya daha detaylı bir şekilde. Hepsi aynı tür değil zannediyorum.
Rock, rap, pop veya daha detaylı bir şekilde. Hepsi aynı tür değil zannediyorum.
Oyunun müzikleri, animasyonları çok iyi ama oyunda tr chati
O yüzden Wild Rift oynuyorumOyunun müzikleri, animasyonları çok iyi ama oyunda TR chati![]()
Tüyler saygı duruşuna geçiyor dinlerken.Legends Never Die… Gerçekten dinlediğim en iyi müziklerden biridir halen bana göre.
En iyisini yapıyorsunuz. Bende sadece aram oynuyorum.O yüzden Wild Rift oynuyorum![]()
Hocam Spicetify kurulumu için bir rehber hazırlamıştım. Buradan ulaşabilirsiniz.@BayGlitch bu eklentiye nereden erisebiliyoruz? Direkt uygulama halinde mi site mi?
Sinematiği çok kaliteli yapıyorlar cidden, oyunun grafikleri o kadar dandik kalıyor ki yanında.Oyunun müzikleriyle, müzik klipleriyle oyunun arasındaki benzerlik![]()
Teşekkür ederim.Hocam Spicetify kurulumu için bir rehber hazırlamıştım. Buradan ulaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.