LoL nasıl bırakılır?

Arkadaşlar, 5 senedir LoL bağımlısıyım. Bırakmak istiyorum evet ama olmuyor nedense, tavsiyeleriniz nelerdir? Sigara ve alkolden daha bağımlıyım ve iş yapamaz hale geldim.

Başka oyunlara başla. Hikayeli oyunlar. İnternette çok ucuza hesap satanlar oluyor. Oradan istediğin oyunu satın al ve sadece o oyunu oyna.
 
LoL'ü bırakma hikayem 30 Eylül 2020'de oyunun itemleri değiştirip S1'in item görünüşlerinden bile daha beter bir hale alması ile başladı...

Başka oyunlara başla. Hikayeli oyunlar. İnternette çok ucuza hesap satanlar oluyor. Oradan istediğin oyunu satın al ve sadece o oyunu oyna.

Hikayeli oyunlar maalesef her yiğidin ilgisini çekmiyor bir sürü oyun oynadım ve neredeyse çoğunu tekrar etmesi yüzünden bitiremeden sildim?
 
LoL'ü bırakma hikayem 30 Eylül 2020'de oyunun itemleri değiştirip s1'in item görünüşlerinden bile daha beter bir hale alması ile başladı...

Bende 3-4 yıllık LoL'cü idim şu anki mağazadan hiçbir şey anlamadığım için ara vermiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bence Clash of Clans oyna çok fazla zaman istemiyen bir oyun oyuna ortalama 12 saat ile 20 saat arasında giriş yap hem bağımlısı olmazsın hem de oynarsın
Clash of Clans oyna kanka bayağı zaman harcarsın ona.

CoC fazla zaman istemeyen oyun mu? Mobil oyunlarda her zaman parayı basan üstün olur. Şakamı yapıyorsun?
Az sosyalleş biraz. İradeli ol, bu oyuna verdiğin zamanı yeni bir arkadaş edinmek için kullan, mümkünse sevgili yap zaman akar gider. Oyun bağımlıları genelde kişisel bakımlarınada fazla önem vermezler kendine zaman ayır ve bakımlı ol. Yaş kaç bu arada.

Arkadaş olmak sandığın kadar basit değil yalnız, neredeyse okulumda kimse benimle arkadaş olmak istemiyor.
 
Ben bir gün baya zorlanarak silmiştim ve indirmemek için kendimi çok zorladım. Canımı sıkmaktan başka bir işe yaramıyordu artık. Şükür 3 senedir oynamıyorum geçen ay indirip bir iki el atayım dedim ilk elden sonra geri sildim. Önemli olan ilk haftalar. Başka şeyler yapmayı denemek lazım. Ya da başka oyunlar singleplayer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı