LoL nasıl bırakılır?

Keyif aldığın anların kanser olduğun anlara değip değmediğini bir düşün. Belki daha çok vaktini alacak ama seni strese sokup yormayacak oyunlar bulabilirsin. Sadece karar ver çok kısa sürede alışırsın.
 
Evine sokak kedisi al ni tane besle bak o sıra LoL oynama onunla ilgilen bence iyi fikir. Başka oyunlar dene illa LoL oynayacaksın diye bir kaide yok. Bide LoL de kafayı takmak işte zafer olacak illa demek ve bu uğruna uğraşmakta yoruyor insanı benim çoğu arkadaşım iki lig kasıp bırakıyorlar sonra aylarca oynamazlar. Rdr2 dene derim yada witcher dene hikayesi dolgun bir oyun olsun ki seni tatmin etsin de yani.
 
LoL bak gibi de bırakılıyor 2014 de sezon 3 de başladığım maceramı 2020 de sezon 10 da bitirmiştim o zamandan sonra ara ara oyuna girsem de S11'den sonra oyuna bir daha adımımı bile atmadım çünkü oyun artık o kadar sıkıcı hale gelmişti ki eskiden oynamak için can attığım oyun artık gördüğümde bile midemi bulandırıyordu ki hala da öyle yani diyeceğim LoL öyle ha deyince bırakabileceğin bir oyun değil bir gün geliyor canına tak ediyor ve bırakıyorsun yapman gereken tek şey o günü beklemek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı