LoL nasıl bırakılır?

TR Silver Gold eloda maç kazanmak kadar kolay bir şey yok, takımda 2 AFK olsa gene kazanırım. Lane kazanıp oyunun geri kalanında kötü oynuyorsundur ki taşıyamıyorsun. Zaten Silver Gold eloda kimsenin oyundan haberi yok, yeteri kadar güçlenip 1vs5 bile atabilirsin doğru şampiyonlarla.

TR hesabımda sadece aram atıyorum. West hesabım Silver Gold arası ama daha girmeyeceğim. Yeni oyunlar düşünüyorum. Bu hafta onları alırım, LoL'e de arada aram atmak için girerim sadece.

Bilgisayarı camdan dışarı at. Böylelikle o oyunu oynamaktan kurtulacaksınız.

Tavsiyeleriniz azıcık işe yaradı yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bundan 1 hafta önce LoL oynadığımda sinirlenip monitörü kırdım. Bir daha asla girmeyeceğim o oyuna şu an yeni monitör almak için para biriktiriyorum ve yeni monitör aldığımda bir daha asla o oyuna girmeyeceğim bu oyunu bırakmak için monitörü kırmak şart.

Konuyu kapatabilirsiniz artık...

Bilgisayarı camdan dışarı at. Böylelikle o oyunu oynamaktan kurtulacaksınız.

bunu yazdıktan 1 ay sonra lol de sinirlenip monitörü kırmam ayrı komik...
sildiğimde hep yeniden yüklüyordum.

Hesabını sat. Ben öyle bırakabildim. Hem de cebime para girdi.
satacaktımda satamadım bırakamadım oyunu xd

Hikayeli oyunlar oynamaya çalış bu sayede, o hikayeli oyuna alışacaksın ve LoL oynamayacaksın.

Yeni bir oyuna başla, ben bir süre o yol ile bıraktım (Terraria'ya başladım) sonra canım sıkıldı LoL'ü gene indirdim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…