LoL nasıl öğrenilir?

DOGSHIVERING

Hectopat
Birkaç kez denedim oyunda Max 3 saatim var. Az önce 2 maç attım ve anlamadığım şey oyunda kötü olmam değil direkt oyunu anlamadım. Herkesin kolayca oynadığı oyundan hiçbir şey anlamadım. O kadar karışık ve sıkıcı geldi ki normal bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Ben ilk girişimde Anivia alıp feedlemiştim ne yaptığımı bilmeden. Sonradan jeton düşüyor ama bence bırakın hiç başlamadan.

Genel olarak zor bir oyun sayılabilir. İlginizi çekmemişse başka oyunlara yönebilirsiniz.

Hızlı öğrenmek istiyorsan rehber izle izlemesen bile bir süre sonra oynaya oynaya alışırsın.

Sakın başlama! Ben bıraktım ve şu an çok mutluyum. Bir de bu oyunun videosunu çeken herkes neden Challenger onu çözemedim. Başlayacaksan bol arkadaş ekle ve onlarla oyna 3-4 ay. Ben 1 yıl oynadıktan sonra sökmüştüm. Zaten 2019'da başlayıp 2021'de bırakmıştım.

Ben de ilk defa oynadım maça girer girmez ailem dinim milletim ilmim cismim hakkında yaratıcı küfürler yedim.Oynamak istiyordum ama her maç böyleyse benlik değil :<

Ben de ilk defa oynadım maça girer girmez ailem dinim milletim ilmim cismim hakkında yaratıcı küfürler yedim. Oynamak istiyordum ama her maç böyleyse benlik değil:<

Aynı şekilde oldu
Amacım zaten illa oyunu oynamak değil hatta istemiyorum fakat kendimde sorun varmış gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…