LoL nasıl oynanır?

Hocam üst veya alt koridor oynuyorum Garen veya Ashe ama sürekli ölüyorum ve yetenek kullanmayı çok beceremiyorum.

Yeni başlayan biri için alt koridor pek uygun değil hocam. Üstte Garen ile devam etmeiyi deneyin. Zamanla oturacak zaten Garen oynayan insanların öğretici videolarını izleyebilirsiniz. Bunun dışında yine kolay olan Warwick, Trundle gibi şampiyonları da oynamayı deneyebilirsiniz.

Öncelikle oyunu öğrenene kadar destek rolünü oynamanı tavsiye ederim. Çünkü ilk başlar da minyon kesmek, aynı zamanda harita kontrolü ve lane kontrolü sağlamak zor gelebilir. Destek rolü de düşük elo için çok önemli bir rol değil. Adı üstünde yanında oynayan nişancı başta olmak üzere takımını item+ skill olarak destekleyeceksin. İtem demisken de item sayısı cidden fazla. Hangi karaktere hangi item veya rakibe göre item vs. bunları zamanla öğreneceksin. Zamanla dediğime bakma bu süre çok sürmez. Zaten bütün şampiyonları görüp yeteneklerini az buçuk öğrendiğin zaman ortalama bir oyuncu kıvamına gelirsin. Oyuna girmeden önce rün adını verdiğimiz karakterini tam performansla kullanmanı sagalayan bir şey var onu diğer arkadaşların dediği gibi proffesor, senpaigg veya blitz uygulamasını başta kullanarak sonra da okuyarak kendin halledebilirsin. Oyun çok okumayı gerektiren bir oyun açıkçası. Skillerin açıklaması ve item aciklamaları dolu. Eğer bu kadar şeyden sonra gözün korktuysa şunu söyleyebilirim ki korkmasın. Zamanla alışırsın. Zaten zor olan oyun değil oyuncular.

Oyunu bilen arkadaşlarım bilmediğim için benimle oynamak istemiyorlar.

Porofessör nedir hocam ne işe yarar ?
Porofessör senin için otomatik olarak rünleri ayarlar. Ve sana alman gereken item tavsiyesinde bulunur. Ayrıca şampiyonların combolarını gösteren bir kısımda mevcut. Q>E>W bas gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…