LoL neden eskisi gibi değil?

LASKEH123

Centipat
Arkadaşlar benim gibi düşünen varsa gelin tartışalım. LoL'e sezon 6-7 gibi başladım ve sezon 7 oynadığım en iyi zamanlardı. Eski YouTuber'lar olsun gelen modlar olsun aşırı iyi sarıyordu fakat bu aralar oynadığımda niyeyse hiç zevk alamadım. PC'm düzgün olsa oyunun yüzüne bile bakmam. Üstüne artık eskisi gibi iyi de oynayamıyorum. Eskiden ct matchup bile olsa bir şekilde bir şeyler yapardım ama artık karşıma ct aldıklarında direkt LAN'e gidiyor. Ne yapacağım bilemedim hem zevk vermiyor hem de oynayamıyorum. Oynayamamamla ilgili tavsiye verecek varsa güzel olur.

Bırakmak en güzeli olur. Lol, Valorant gibi oyunlar zaman kaybından başka birşey değil. Sinirlerinize ve harcadığınız vaktinize yazık.

Arkadaşlar benim gibi düşünen varsa gelin tartışalım. LoL'e sezon 6-7 gibi başladım ve sezon 7 oynadığım en iyi zamanlardı. Eski YouTuber'lar olsun gelen modlar olsun aşırı iyi sarıyordu fakat bu aralar oynadığımda niyeyse hiç zevk alamadım. PC'm düzgün olsa oyunun yüzüne bile bakmam. Üstüne artık eskisi gibi iyi de oynayamıyorum. Eskiden ct matchup bile olsa bir şekilde bir şeyler yapardım ama artık karşıma ct aldıklarında direkt LAN'e gidiyor. Ne yapacağım bilemedim hem zevk vermiyor hem de oynayamıyorum. Oynayamamamla ilgili tavsiye verecek varsa güzel olur.

Oyunu animeye çevirdiler çoluk çocuk doldu gelen geçen ana bacı sövüyor. Ayarlardan sohbeti kapatıp oynamayı dene tilt olmazsın en azından.

Sezon 3'ten sonra bu oyun çöpe döndü zaten. Sezon 7 çöptü her geçen gün daha kötü bir hale geliyor. Sezon 1 ve 2 dışında zevk veren bir sezon bile yoktu. Bu oyuna 20.000 saat civarı zaman ayırdım ve çoğundan zevk almadım. Hatta zevk aldığım 1.000 saat ya vardı ya yoktu...

Arkadaşın dediği gibi bırakabilirsin ama bırakmak istemiyorsan biraz ara ver ben de öyle yapıyorum 2-3 ay oynamaya canın çekiyor zaten.

Ben sezon 7 zamanlarında başladım. Bende sizin gibi sıkılıyordum.

Ama yanımda arkadaşlarım olunca çok zevkli oluyor. Yenilsem bile zevk veriyor.

LoL arkadaşlar ile oynanır.

Günde 5 saat oynuyordum bıraktım. Geçen girdim klasik çocuklar yine karşı orman geldi diye orman diff ehehe diye chatten flame atıyorlardı direk alt f4 çektim sildim oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı