LoL neden kötü bir oyun?

Çok basit
1. Oyun yönetimi, "oyundaki kitleyi umursamıyorum. Banane kardeşim senin anana sövüyorlarsa veya banane feedliyorsa, banane kitle toxicse. Sen rp al benim için. Kostüm al, oyun oynamasan da olur. Rp satın al " zihniyetinde olmaları.

2. Oyuncuların da bu kanser kitleyle savaşması fakat daha fazla kazanamayacaklarını anlayınca bu kanser kitleye katılması. (kazanamıyorsan kazananlara katıl) adam bakıyor küfür eden, feedleyen, trolleyen kişiler her maç takımına veya karşı takıma geliyor. Ben neden bu kadar davranışıma dikkat edeyim ki, diyor haklı olarak o da bu davranışları göstermeye başlıyor. En basitinden küfür eden kişiyi Riot sizce tespit edemiyor mu, ediyor ama en az 10 kişiye daha küfür etmesini bekliyor ki cezalandırsın. Darkorbit diye browser oyunu vardı, halen var. Oyunda 4ptal kelimesini yazarsanız otomatik 1 hafta chat banı yiyorsunuz. Browser oyunu yapmış, ya bu arkadaşlarda o kapasite yok ya da umurlarında değil. (1.dediğim konuya geliyor.)

3. Oyuna yeni kitle gelmiyor. Kanser kitle kanserlik seviyesini artırarak devam ediyor. Yeni oyuncu dostu bir oyun değil. Eskiden rahatlıkla şampiyon açıp oynayabiliyordun. Yeni getirilen mavi öz sistemi ile Riot daha çok cebini düşünmeye başladı.

4. Artık Riot farklı oyunlarla anılmak istiyor. Yani LoL'den bu saatten sonra pek bir şey beklememek lazım. Ancak yeni şampiyon, kostüm ve dengeleme yaparlar bu saatten sonra.
 
LoL gayet iyi bir oyun ama modası geçti şu anda daha çok valorant,fortnite,bebeler için Pubg,apex legends gibi oyunlar yükselişte yoksa oyun güzel ama modası geçti oyun gayet kaliteli
 
LoL mükemmel bir oyun. Kitle ve oyuncular aşırı derecede kanser. Keşke FTP olmasa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı