truckerMP Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2022 #11 FORTUNE
B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 17 Aralık 2022 #12 Evou dedi: Selam arkadaşlar, LoL'de kullanacağım bir nick arıyorum. ADC mainim, Kai'Sa ve Ashe oynuyorum. Troll olmayan nick önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... KaShe ya da KaSe koyabilirsin. Aklıma kullandığın karakterlerle ilgili bunlar geldi.
Evou dedi: Selam arkadaşlar, LoL'de kullanacağım bir nick arıyorum. ADC mainim, Kai'Sa ve Ashe oynuyorum. Troll olmayan nick önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... KaShe ya da KaSe koyabilirsin. Aklıma kullandığın karakterlerle ilgili bunlar geldi.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #13 Etek6zoom.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 17 Aralık 2022 #15 Ben genelde kafama göre koyuyorum. Şu aradalar Unholy isimli müziğe taktım kafayı, her yerde parçanın hem orijinalini hem Slowed + reveb halini dinliyorum; o yüzden ismimi Unholy Vayne koydum. Ama diğer hesaplarımın nickleri; Otuzbire Gülerim HalimİttenBeter UNHOLY VAYNE UNHØLY VAYNE
Ben genelde kafama göre koyuyorum. Şu aradalar Unholy isimli müziğe taktım kafayı, her yerde parçanın hem orijinalini hem Slowed + reveb halini dinliyorum; o yüzden ismimi Unholy Vayne koydum. Ama diğer hesaplarımın nickleri; Otuzbire Gülerim HalimİttenBeter UNHOLY VAYNE UNHØLY VAYNE