LoL öğrenmesi denildiği kadar zor mu?

@mami_grimes00 Şampiyonun skillset'i çok basit, bu hem eksi hem artı. Eksisi tahmin edilebilir olması, artısı da basit olması :D Şampiyonu anlaman ve alışman kolay olur ama şampiyonun tahmin edilebilirliğine göre oynaman lazım.

Her şey değil de mobilden yani oyunun ne olduğunu çarları itemleri rünleri vs hakkında oynayabilecek kadar bilgim var.

Hocam arkadaş güzel özetlemiş öyle böyle oynarsınız keyif de alırsınız ama üst elolara çıkmak en az bir 2-3 yılınızı alır -ki çok yetenekliyseniz bu süreler.

@mami_grimes00 şampiyonun Skillset'i çok basit, bu hem eksi hem artı. Eksisi tahmin edilebilir olması, artısı da basit olması :D şampiyonu anlaman ve alışman kolay olur ama şampiyonun tahmin edilebilirliğine göre oynaman lazım.

Sizce ilk hangi çarı mainlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaş güzel özetlemiş öyle böyle oynarsınız keyif de alırsınız ama üst elolara çıkmak en az bir 2-3 yılınızı alır -ki çok yetenekliyseniz bu süreler.

Hocam peki neden öyle Wild Rift gibi atıyorum altın 1'de 4 maç art arda kazanınca plat 4 olmuyor musun? Böyle kazana kaybede devam etsen zümrüt vs olmak çok mu zor?

Merhaba,

Ben mobilden Wild Rift oynuyorum. 90 seviye hesabım var ve 1000 kadar maç oynamışımdır. Oyun hakkında her bilgim var; soloya ne alınır, bota ne alınır, şampiyonlar ve alınacak eşyalar vs. hepsini biliyorum. Ancak PC'ye başlamak zor gibi geliyor. Mekanikleri çok zor ve alışması zor diyorlar. Alışmak ve öğrenmek için ne yapmalıyım? Gerçekten dendiği kadar zor mu?

Hayır zor, başlarda kolay sanarsin çünkü yeni baslamis elemanlarla oynarsın ama oyunda ilerledikçe karşına daha deneyimli rakipler gelecek, mesela bronz+Gold Darius oyuncusuyla elmas+Challenger Darius oyuncusu arasında devasa zorluk farkı vardır elo ciktikca daha zorlanırsınız.
Tüm itemleri ezberlemelisin tüm karakterlerin skillerini bilmelisin tüm karakterleri skillerini nasıl dodgelayacagini bilmelisin, daha çok şey var sayamiyacagim.

Yuumi oyna Garen çok basit bir karakter sırasıyla yavaş yavaş karma Nautilus tresh Rell gibi karakterler oynarsın sonra diğer koridorlarda göz gezdirirsin.

Biraz SUP çarları gibi ama sağ olasın dediğini yapacağım.

Oda çok sıkıcı kanka oyundan bezer bence. Master falan daha iyi olmaz mı?

Master ve Garen de aynı zorlukta diye biliyorum Garen basit bir çar ve bu metada çok güçlü gibi gelmişti.

Hocam peki neden öyle Wild Rift gibi atıyorum altın 1 de 4 maç art arda kazanınca plat 4 olmuyor musun böyle kazana kaybede devam etsen zümrüt vs olmak çok mu zor?

Hocam 4 maç üst üste kazanmakta bir şey yok yükselme maçları kalktı elo çıkmak kolaylaştı ama oyun bir zaman sonra mental anlamda seni çok zorlayabiliyor. Mentalini korursan ve iyi oynarsan tabii ki çıkarsın benim bahsettiğim elolar Master GM cha gibi yüksek elolar. Yoksa ilk yıldan elmas bile olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı