LoL orman karakter önerisi

Şu an Diana aldım fakat level kastıktan sonra hangi koridor oynamam gerekiyor?

Eğer beraber oynayacak biri varsa bot pre yapabilirsin ya da üst koridorda taşıyıcı olmayan şampiyonları oynayabilirsin(taşıyıcı oynama demiyorum)
Eğer arkadaş yoksa taşıyıcı oynamanı öneririm yüksek eloya kadar.
 
Lillia. Tamamen orman için yaratılmış bir şampiyon. Tüm yetenekleri alan hasarı vuruyor. Oynamasını bilen bir Lillia'yı hiçbir nerf durduramaz. Oldukça da kolay bir şampiyon. Çalabildiğiniz kadar kill çalın. Çünkü oyunu siz taşıyacaksınız. Lillia'yı kesinlikle denemen gerekiyor. Sen beni bir dinle, bu şampiyonu bırakmayacaksın.

Yan hesaptan deneyeceğim teşekkür ederim.
 
Peki Kayn mı alayım Diana mı?

Kayn gölge olarak 1V1 çarı denebilir Dark'in zaten 1V9 atar Diana'da TF taşıyan çardır nedeni ultisi kendine çekip hasar vuruyor ve de çok bozuk bir çar. Sana önerim Diana ama farklı bir çar istersende Evelynn ultisi ile pasifi açılıyor ben oynadığım zaman 6 ya kadar farmlayıp görünmez iken gang atıyordum fakat elon çok düşükse almanı tavsiye etmem.
 
Çok az önerilen ya da hiç önerilmeyen şampiyonlar var. Xin Zhao, Viego ve Master Yi. Xin Zhao ile West Diamond eloda 10 maç üst üste kazanmışlığım var. Bence açık ara en iyi jungle şampiyonu. Master Yi bu aralar metada. Draktar ve Tahsildar ile çok yüksek hasar vuruyor. Bir de Diana var. Takımda ap yoksa alınabilecek en iyi şampiyon.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı