Aşırı yüksek elo'larda oynamamış olsam da bir e-spor oyuncusunun yayınını açarsam orada da bahsedilen derecede aptal oyuncuların olduğunu göreceğime eminim.
Aşırı yüksek elo'larda oynamamış olsam da bir e-spor oyuncusunun yayınını açarsam orada da bahsedilen derecede aptal oyuncuların olduğunu göreceğime eminim.
Hocam ikisi aynı şeyler değil. Yüksek elolarda gerçekten güzel oyunlar var. Eğer yüksek eloda oynayan birisinin hesabında oynarsanız farkı rahat şekilde anlayacağınıza eminim.
O ping ile profesyonel oyuncular bile oynayamıyor. Kabullen şunu öyle bir oyun yok. PBE sunucusunda ben de oynuyorum ama ping düşük olsa daha iyi bir oyun deneyimi alacağım bariz.
Peki sınıfımdaki kişiler oynamama sürekli teşvik ediyorsa ne yapmalıyım?Çünkü sohbet ederken falan LOL konuşuyorlar bende anlamadığım için bir şey demiyorum.
Peki sınıfımdaki kişiler oynamama sürekli teşvik ediyorsa ne yapmalıyım?Çünkü sohbet ederken falan LOL konuşuyorlar bende anlamadığım için bir şey demiyorum.
@Erdal Bakkal Sana son bir tavsiye vereceğim. Son olur mu bilmiyorum ancak son olmasını umuyorum. Şu son sorduğun soru gibi bir soruyu kimseye sormamalısın bence. Kendin ol biraz. Sana vereceğimiz her tavsiye bizim düşüncemizdir. Cevabımı da vereyim bak.
Peki sınıfımdaki kişiler oynamama sürekli teşvik ediyorsa ne yapmalıyım? Çünkü sohbet ederken falan LoL konuşuyorlar bende anlamadığım için bir şey demiyorum.
Ben olsam kütüphaneye gidip test çözerdim. Kütüphanede de aynı LoL muhabbetini duyarsam geçen hafta selfie çekip ses çıkaran kızlara yaptığım uyarıyı yapardım. Dinlemezlerse ne olacağını söylemeyeceğim. Yeterince ciddi uyarıyorum sanırım. Konu ders değil ama oyunlardan konuşuyoruz.
LoL sevmediğim için onlara kendi oynadığım oyun türlerini ve isimlerini söylerdim. Ortak bir oyun bulursak konuşuruz, bulmazsak ileride yapacakları LoL sohbetlerini dinlemezdim. Bu kadar da basit.
Çok inek birisi olduğumu düşünebilirsin. Bazen arkadaşlar arasında diyaloglar da olmalı tabii ki. Örneğin bugün iki kızla birlikte Adnan Menderes'i tartıştık biraz. Nereden buldunuz bu konuyu dersen coğrafya dersindeki menderes çizen ırmaklardan geldi aklımıza. Ama okula LoL muhabbeti yapmak için gitmiyorum. Erkeklerin her konuşmasına katılmak için de gitmiyorum. Zaten yarısının kafası cinsellik dışında bir şeye basmıyor. Ya da direk kafa yoktur belki de...
Kendinle başbaşa kaldığın yalnızlık iyidir, kendini kaybettiğin yalnızlık hissi kötüdür. Bu sözümü beni örnek alırsan unutma.