LoL oynamaya başlamak mantıklı mı?

LoL oynamaya başlamak mantıklı mı?
Başlayabilirsin ama yukarıda birinin yazdığı gibi Amerika sunucusunda başlarsan daha iyi olur ortalık sakin oluyor genelde kanser olmazsın. Onun dışında oyun eski zevkini vermiyor ama belki de uzun süre oynadıktan sonra oluşan değişimleri gördüğümüz için bize öyle geliyordur. Denemekten zarar gelmez başla.(y)

Evet neden olmasın ilkokullulardan bıkanlar hep öyle yapıyor

Dostum PBE sunucusunda 150'den aşağı ping alınmıyorken EU-West gibi bir sunucuda oynanabilecek iken neden? West oyuncularının NA oyuncularından daha iyi olduğu da bariz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum PBE sunucusunda 150'den aşağı ping alınmıyorken EU-West gibi bir sunucuda oynanabilecek iken neden? West oyuncularının NA oyuncularından daha iyi olduğu da bariz.
Ben hayatım boyunca hep 150-200 pingle 30 FPS ile oyun oynadım beni etkilemez. Ama senin kararın başlayacaksan Dota başla bence.

Bu tamamen zevk meselesi,herkesin kendine göre mantıklı açıklaması var. Kimisi kanser kitleden şikayetçi olup oynamayı mantıklı bulmazken. Kimisi bunu aldırış etmeyip oyundan aldığı keyifin hatrına devam edebiliyor. Ben biraz farklı açıdan tavsiyede bulunacağım. Misal ben çalışan biriyim haliyle oyun oynama sürem kısıtlı. Haftada maksimum 2 kere oyun oynamak için bilgisayarı açıyorum. Oyunun başına geçince saatlerce takılmıyorum. Şuan sezon kaçtayız bilmiyorum ama sanırım lole başladığım zamanlar sezon 2'nin sonu veya 3'ün başı civarında. Eskisi gibi oyunlardan zevk alan biri ve vaktim bol olsa kesinlikle tercihim MMORPG olurdu. LOL'de bir alışkanlık oldu bir oyun ortalama 40 dakika filan sürüyor. Girip 2 yada 3 oyun atıp çıkıyorum. Kendimi kaptırıp en iyi ben olmalıyım her oyun kazanıp en üst lige çıkmalıyım diye bir derdim yok. Oyuna girip akıllı uslu oyunumu oynayıp keyif almama bakıyorum. Takım kendi içinde küfür kıyamet olup olmamasıda beni ilgilendirmiyor. Günün yorgunluğunu atmak için girip,daha fazla gerilip çıkamam. Yok neymiş ultiyi 2'dir tutturamamış,karşı jungle hep geliyormuş bizimki hiç gelmiyormuş. Aman ne büyük dert. Genel olarak kanser kitle dedikleri kendini kaptıran zihniyetler oluyor. Oyuna girip kendini kaptırıcaksan sinir olduğun zamanlarda olucak çok keyif aldığın zamanlarda olucak. Bu olay sadece LOL'de değil,takım oyununa ihtiyaç duyulan her oyunda karşına gelicektir. Vaktin kısıtlı ise bu tarz oyunlar güzel oluyor. Hem saatlerce zamanını almıyor 2 veya 3 maç atıp işine,gücüne,güncel yaşantına devam edebiliyorsun. He yok ben bi oturdummu en az 10 saat oynarım düşüncesinde isen bu tarz oyunlara hiç bulaşma o zaman,kendine göre güzel bir MMORPG bul çarı kasayım,itemi kasayım,boss keseyim,pvp yapayım derken daha çok keyif alırsın. Çünkü zevk alacağın bir sürü husus var.

Ben hayatım boyunca hep 150-200 pingle 30 FPS ile oyun oynadım beni etkilemez. Ama senin kararın başlayacaksan Dota başla bence.

O ping ile profesyonel oyuncular bile oynayamıyor. Kabullen şunu öyle bir oyun yok. PBE sunucusunda ben de oynuyorum ama ping düşük olsa daha iyi bir oyun deneyimi alacağım bariz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı