LoL oynarken aniden RX 6650XT PC kilitleniyor

UmutMillward

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben ekran kartı ve RAM yükselttim geri kalan parçalarım aynı. Ancak LoL oynarken 1-2 maç sonra aniden bilgisayar kilitleniyor o anki görselde kalıyor, oyun kapatıp açmam gerekiyor. Sebebi nedir acaba? Sistemim:
RX 6650XT -- RX580 vardı
24 GB RAM -- 16 GB vardı
500W+80PSU
i5 10400F

Ayrıca eski sistemde bu sorun yoktu parçaları 0 aldım.

rica etsem psu önerebilir misiniz almak için soruyorum sisteme uygun

Daha uygun bütçe derseniz

Teşekkürler yakın zamanda sipariş verip sonuçları yazarım

Farklı bir konu ama böyle bir güç kaynağı varmış arkadaşta boştaymış uyguna alacagım ama kablo slotları uyar mı ya da yeterli olur mu emin değilim bilginiz var mıdır?

Son düzenleme:
Gamepower almayın elinizde ki psuyla aynı kötü ünvanda. FSP, High Power , Sharkoon , Corsair gibi markalara yönelin.

Gamepower almayın elinizde ki PSU'yla aynı kötü ünvanda. FSP, High Power, Sharkoon, Corsair gibi markalara yönelin.

Tavsiyenizi anlıyorum ama elimdeki PSU'yu eski sistemle uzun süre kullandım 7 8 sene olmuştur.
Attıgımı da çok uyguna alacagım bir arkadaşım sattığı için yani yeterli olur mu onu bilmiyorum sadece.

Tavsiyenizi anlıyorum ama elimdeki PSU'yu eski sistemle uzun süre kullandım 7 8 sene olmuştur.
Attıgımı da çok uyguna alacagım bir arkadaşım sattığı için yani yeterli olur mu onu bilmiyorum sadece.
650 watt normal şartlarda yeterli, fakat psunun çıkış olarak kaç watt verdiğini dahi kendi sitesinde söyleyen gösteren bir şey yok. Açıkcası bulmak içinde uğraşmadım. Markada ısrarcıysanız alın geçin.

Buradaki FSP marka 700W PSU'yu satın aldım sorunum düzeldi teşekkürler yardımcı olan herkese.

Maalesef birkaç oyun sonrası yine aynı sorunu yaşadım bir format atıp Windows 11'den Windows 10'a geçeceğim sanırım. Tavsiyesi olan yoksa.

Son düzenleme:
Hocam bu sorun sadece lol oynarken mi oluyor?

aynı sorunun dota 2 de yaşıyorum 6700 xt ekran karti ve r5 5600 islemci ile diğer oyunlarimda simdilik problem yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…