Lol oynarken dava açıcam diyen birisi

Adamı engellerdim. İlla sövmek mi zorundayız? İlla kötü sözler mi söylemeliyiz? Kaçıncı yüzyıldayız yahu?
 
Adamı engellerdim. İlla sövmek mi zorundayız? İlla kötü sözler mi söylemeliyiz? Kaçıncı yüzyıldayız yahu?

Illa kotu sozler soylemeli demiyorum. Ya kardesim sinirden aglayan birisine "aglama lan" demek kadar sacma bir şey bu ya. Adam sinirlenince sovebilir. Karsi taraftaki durduk yere sovunce kabahat olmuyor mu? Sen sinirlenince niye argo kullaniyorsun zorunda misin? Dese konu sahibi arkadas, ne derdin? Argo kullandigimi nereden biliyorsun belki kullanmiyorum? Deme şimdi. Kandirmayalim birbirimizi değil mi?
 
Zaten lol'de 5 kişi değilsem girmiyorum bu 18 yaşından küçük kardeşlerim ben insan gibi davransam da çıldırtıyor hiç gerek yok
Komik 18 yaşından sonra herkes düzgün davranıyor değil mi? Eminim oyun içinde kimseye flame yapmıyorsundur.
 
Komik 18 yaşından sonra herkes düzgün davranıyor değil mi? Eminim oyun içinde kimseye flame yapmıyorsundur.

Ben genel olarak söylüyorum bu tür konuların tabi ki yaşla ilgisi yok ama küçük kardeşlerimiz uğraşmayı daha çok seviyor, küçükken çok yapardım şimdi yapmıyorum güzel kardeşim . Kendi arkadaşlarıma takılıyorum sadece sayılıyor mu bu dediğin durumla alakalı olarak ?
 
Arkadaşlarından bahsetmiyorum. Konunun yaşla alakası yok, onu söyledim.
 
Dert etme muhtamelen küfürlerinden yaşının küçük olduğunu anlayıp biraz seni korkutmaya çalıştı salla gitsin efenim dava açarsa bir daha edersin içinde kalmaz en azından . Şaka bir yana gönlün rahat olsun bir sorun olmaz
 
Lol oynarken kişi beni kışkırtıp hakaretlerde bulundu bende sinirlenip küfür ettim oyun sonunda beni ekleyip sana dava açıcam dedi sizce haklı mı ve ne olabilir? (18 yaşından küçüğüm )
Korkmayın hocam biriside bana iplogger’lı link atmıştı bende ss aldım egm ye atıcam dedim(dc de oldu bu arada) adam kaç gün boyunca yalvardı yazık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…