B BCIFondle Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 13 12 Ağustos 2020 #21 Parti Şapkası dedi: Açmaz, %99 ihtimalle blöf bu tarz şeyler. Korkutma amaçlı yapılıyor. Açsa bile en başta hakaret edip kışkırttı diyorsun o yüzden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Açarsa bir sorun olur mu diye korkuyorum kişi beni kışkırtı falan takıntılı bir tipe benziyordu. Uranhay dedi: Hakkı vardır. Açabilir. Neden millete küfür ediyorsun ki? Umarım bu olay size iyi yönde etki yapar ve küfür etmeyi bırakırsınız sanal alemde Genişletmek için tıkla... Açarsa ne gibi sorunlar olur onu merak ediyorum bana avukatın arkadaşı falan denk gelir şansıma pek güvenmiyorum.
Parti Şapkası dedi: Açmaz, %99 ihtimalle blöf bu tarz şeyler. Korkutma amaçlı yapılıyor. Açsa bile en başta hakaret edip kışkırttı diyorsun o yüzden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Açarsa bir sorun olur mu diye korkuyorum kişi beni kışkırtı falan takıntılı bir tipe benziyordu. Uranhay dedi: Hakkı vardır. Açabilir. Neden millete küfür ediyorsun ki? Umarım bu olay size iyi yönde etki yapar ve küfür etmeyi bırakırsınız sanal alemde Genişletmek için tıkla... Açarsa ne gibi sorunlar olur onu merak ediyorum bana avukatın arkadaşı falan denk gelir şansıma pek güvenmiyorum.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 12 Ağustos 2020 #22 Manevi tazminat davası açabilir. Fakat önce o kışkırttığı için pek bir şey çıkmaz.
B BCIFondle Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 13 12 Ağustos 2020 #23 Batwo dedi: Zaten LoL'de 5 kişi değilsem girmiyorum bu 18 yaşından küçük kardeşlerim ben insan gibi davransam da çıldırtıyor hiç gerek yok Genişletmek için tıkla... Bu arada 18 yaşından küçüğüm dememin sebebi 18 yaşındna küçükler reşit olmadığım için hapis yatma vs sorunlar olmuyor diye biliyorum. BCIFondle dedi: LoL oynarken kişi beni kışkırtıp hakaretlerde bulundu bende sinirlenip küfür ettim oyun sonunda beni ekleyip sana dava açacağım dedi sizce haklı mı ve ne olabilir? (18 yaşından küçüğüm ) Genişletmek için tıkla... Bu arada yardım etiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Batwo dedi: Zaten LoL'de 5 kişi değilsem girmiyorum bu 18 yaşından küçük kardeşlerim ben insan gibi davransam da çıldırtıyor hiç gerek yok Genişletmek için tıkla... Bu arada 18 yaşından küçüğüm dememin sebebi 18 yaşındna küçükler reşit olmadığım için hapis yatma vs sorunlar olmuyor diye biliyorum. BCIFondle dedi: LoL oynarken kişi beni kışkırtıp hakaretlerde bulundu bende sinirlenip küfür ettim oyun sonunda beni ekleyip sana dava açacağım dedi sizce haklı mı ve ne olabilir? (18 yaşından küçüğüm ) Genişletmek için tıkla... Bu arada yardım etiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
4 488523 Ziyaretçi 6 Eylül 2021 #24 Schnaps dedi: Bana da aynısını demişlerdi ama benim olay WP üzerinden oldu EGM vereceğim falan dedi ama takma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Herhangi bir şey oldumu
Schnaps dedi: Bana da aynısını demişlerdi ama benim olay WP üzerinden oldu EGM vereceğim falan dedi ama takma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Herhangi bir şey oldumu
novlii Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #25 BCIFondle dedi: Bu arada 18 yaşından küçüğüm dememin sebebi 18 yaşındna küçükler reşit olmadığım için hapis yatma vs sorunlar olmuyor diye biliyorum. Bu arada yardım etiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Birşeyler oldumu?
BCIFondle dedi: Bu arada 18 yaşından küçüğüm dememin sebebi 18 yaşındna küçükler reşit olmadığım için hapis yatma vs sorunlar olmuyor diye biliyorum. Bu arada yardım etiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Birşeyler oldumu?
Sepet Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Powercolor Red Devil RX 6750 XT CPU: Ryzen 5 5600x Ram: Corsair Vengeance Black LPX 16GB(2X8GB) 3600MHz CL16 DDR4 M.2 SSD: Kingston A2000 500GB Motherboard: MSI B550M-A PRO PSU: XPG Pylon 650W 80+Bronze "PYLON650B-BKCEU" Case: MSI Mag Forge 100R Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #26 elon ne
novlii Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #27 Sepet dedi: elon ne Genişletmek için tıkla... ben bronzum