MisarablePhoenix Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Pingim sabit 6 olmasına rağmen edense internetim kesilmiş gibi her şey hareket etmeyi kesiyor. Kaydı aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pingim sabit 6 olmasına rağmen edense internetim kesilmiş gibi her şey hareket etmeyi kesiyor. Kaydı aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.078 Çözümler 25 12 Haziran 2025 #2 DNS varsayılandamı değiştiriyor musunuz?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Haziran 2025 #3 Fps sabitle düzelir monitörün kaç hz ise ona göre.
MisarablePhoenix Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 SiyahiBeyfendi dedi: DNS varsayılandamı değiştiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... dns 1.1.1.1 kullanıyorum
SiyahiBeyfendi dedi: DNS varsayılandamı değiştiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... dns 1.1.1.1 kullanıyorum
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 Paket kaybı nasıl önlenir. Belki yardımcı olur hocam. trurebellion dedi: Fps sabitle düzelir monitörün kaç hz ise ona göre. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun fps değil paket kaybı.
Paket kaybı nasıl önlenir. Belki yardımcı olur hocam. trurebellion dedi: Fps sabitle düzelir monitörün kaç hz ise ona göre. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun fps değil paket kaybı.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.078 Çözümler 25 12 Haziran 2025 #6 MisarablePhoenix dedi: DNS 1.1.1.1 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz kaç Mbps?
MisarablePhoenix Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 yasirbakır dedi: Paket kaybı nasıl önlenir. Belki yardımcı olur hocam. Hocam sorun fps değil paket kaybı. Genişletmek için tıkla... benim modemim bozulduğu için yeni modem almıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Tenda V1200 kullanıyorum şuan modem olarak SiyahiBeyfendi dedi: İnternetiniz kaç Mbps? Genişletmek için tıkla...
yasirbakır dedi: Paket kaybı nasıl önlenir. Belki yardımcı olur hocam. Hocam sorun fps değil paket kaybı. Genişletmek için tıkla... benim modemim bozulduğu için yeni modem almıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Tenda V1200 kullanıyorum şuan modem olarak SiyahiBeyfendi dedi: İnternetiniz kaç Mbps? Genişletmek için tıkla...
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.078 Çözümler 25 12 Haziran 2025 #8 MisarablePhoenix dedi: Benim modemim bozulduğu için yeni modem almıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Tenda V1200 kullanıyorum şu an modem olarak. Eki Görüntüle 2510984 Genişletmek için tıkla... Msiniz sabit ve düşük olsa da Mbps'in düşük bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Ama modem değiştirdikten sonra oldu diyorsan modemden kaynaklanıyor ya da kablolara zarar gelmiş olabilir.
MisarablePhoenix dedi: Benim modemim bozulduğu için yeni modem almıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Tenda V1200 kullanıyorum şu an modem olarak. Eki Görüntüle 2510984 Genişletmek için tıkla... Msiniz sabit ve düşük olsa da Mbps'in düşük bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Ama modem değiştirdikten sonra oldu diyorsan modemden kaynaklanıyor ya da kablolara zarar gelmiş olabilir.