LoL oynarken yatay sarı çizgiler çıkıyor

exitrhyme

Kilopat
Arkadaşlar LoL oynarken bir saat sonra falan yatay hareketli sarı çizgiler çıkıyor, Alt Tab yapınca düzeliyor. Sebebi nedir?

AMD Ryzen 7 9800x3D.
MSI Gaming Trio RTX5080.
MSI 2TB Spatium m560.
MSI MAG X870e Tomahawk Wi-Fi
XPG Lancer Silver 48 GB (2x24 GB) RGB 8800MHz.

Sistem bu şekilde. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncellemesi yapmadan önce ekran kartını son sürüme güncellemiştim. Şimdi tekrar silip deneyeceğim. Teşekkür ederim
BIOS güncellemesi sonrası kararsızlık olması normal. Dediğimi yaptıktan sonra yine çizgiler görünürse eski BIOS'a dönmeyi denersin, dediğimi yaptıktan sonra ve eski BIOS'a dönmene rağmen yine oluyorsa tekrardan konuya yazıp etiketleyebilirsin, eğer tekrar yaşanmazsa çözüm işaretleyebilirsin uygun görürsen.

Bios güncellemesi öncesi sistem komple kararsızdı, ekranda titreme , karakterlerde ışınlanma vs. Bios güncellemesi sonrası sorunlarımın tamamı gitti. Fakat şuan böyle bir sorun ortaya çıktı, sistemi yeni aldım kurdum, açıkçası uzun süre ilk defa kullanma fırsatım oldu. Dediklerinizi yapacağım.

Güncelleme öncesi sürümdense son sürümden bir öncekine falan dönebilirsiniz veya beta BIOS kurduysanız o da kararsızlık yapar. En eski stok sürüm BIOS CPU'ya uygun optime değilse dediklerinizin sebebi odur. Sırayla yapın, dönüş sağlarsınız hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…