M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 30 ms alıyorum fakat oyun başlangıcında karaktere tıkladığımda ışınlanıyor ve geri atıyor. Sadece LoL'de var bu sorun. Paket kaybı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022
30 ms alıyorum fakat oyun başlangıcında karaktere tıkladığımda ışınlanıyor ve geri atıyor. Sadece LoL'de var bu sorun. Paket kaybı olabilir mi?
Çözüm T T The Technologist 9 Ocak 2022 Dikey senkronizasyonu bekle diye bir ayar var, onu ve V-Sync'yi açarsanız düzelecektir.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Ocak 2022 #2 Eğer her şey donuyorsa droptur. Sistemin nedir? Artı 0 Eksi
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 Dikey senkronizasyonu bekle diye bir ayar var, onu ve V-Sync'yi açarsanız düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #4 BitikBirİnsanEvladı dedi: Eğer her şey donuyorsa droptur. Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Yok donma yok i3 9100 1050 Ti 8 GB RAM güncel sürücüler başlangıçta karakter ışınlanıyor sadece. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Eğer her şey donuyorsa droptur. Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Yok donma yok i3 9100 1050 Ti 8 GB RAM güncel sürücüler başlangıçta karakter ışınlanıyor sadece.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 9 Ocak 2022 #5 mrbbenkayn dedi: 30 ms alıyorum fakat oyun başlangıcında karaktere tıkladığımda ışınlanıyor ve geri atıyor. Sadece LoL'de var bu sorun. Paket kaybı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yıllardır arada denk gelen bir şey, karakter çok yavaş yürüyormuş gibi de oluyor bazen. Biraz zaman geçince düzeliyor. Artı 0 Eksi
mrbbenkayn dedi: 30 ms alıyorum fakat oyun başlangıcında karaktere tıkladığımda ışınlanıyor ve geri atıyor. Sadece LoL'de var bu sorun. Paket kaybı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yıllardır arada denk gelen bir şey, karakter çok yavaş yürüyormuş gibi de oluyor bazen. Biraz zaman geçince düzeliyor.
KS KS M mrbbenkayn Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #6 NovaRiper dedi: Yıllardır arada denk gelen bir şey, karakter çok yavaş yürüyormuş gibi de oluyor bazen. Biraz zaman geçince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... The Technologist dedi: Dikey senkronizasyonu bekle diye bir ayar var, onu ve V-Sync'yi açarsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
NovaRiper dedi: Yıllardır arada denk gelen bir şey, karakter çok yavaş yürüyormuş gibi de oluyor bazen. Biraz zaman geçince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... The Technologist dedi: Dikey senkronizasyonu bekle diye bir ayar var, onu ve V-Sync'yi açarsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi teşekkürler.