Çözüldü LoL oyun modlarindaki seçenekler ne anlama gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Selam resimde gözüken şeylerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Nedir bunlar? Şu anlık sıralı oynuyorum sadece.

resim_2024-08-21_182811916.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. Hızlı Oyun (Blind Pick): Bu modda oyuncular, şampiyonlarını aynı anda seçer ve rakip takımın seçimlerini görmez. Daha hızlı oyun deneyimi sunar.
  2. Sıralı Seçim (Draft Pick): Bu modda, takımlar sırayla şampiyon seçer ve rakip takımın seçimlerini görebilir. Bu da takımların stratejik seçimler yapmasına ve karşılık vermesini sağlar.
  3. Dereceli Tekli/Çiftli (Ranked Solo/Duo): Bu modda, oyuncu ya tek başlarına ya da bir arkadaşlarıyla birlikte sıraya girer. Bu modda, bireysel dereceye odaklanır ve oyuncuların beceri seviyelerini belirlemek için kullanılır.
  4. Dereceli Esnek (Ranked Flex): Bu modda, oyuncular 1, 2, 3 veya 5 kişilik gruplar halinde sıraya girebilirler (4 kişilik gruplar kabul edilmiyor). Bu modda, arkadaşlarınızla birlikte oynamak için daha uygun.

Dereceli maçlar için en az 20 şampiyonunuz olması gerekir ve 30 seviye gereksinimi var.

30 veya 40 Ti hocam sınırı o seviyelere gelince işaret kalkar dereceliye girebilirsiniz aram modunda oynarsanız ekleyin isterseniz beraber girelim hesabım 117 seviye.

1. Hızlı Oyun (Blind Pick): Bu modda oyuncular, şampiyonlarını aynı anda seçer ve rakip takımın seçimlerini görmez. Daha hızlı oyun deneyimi sunar.
  2. Sıralı Seçim (Draft Pick): Bu modda, takımlar sırayla şampiyon seçer ve rakip takımın seçimlerini görebilir. Bu da takımların stratejik seçimler yapmasına ve karşılık vermesini sağlar.
  3. Dereceli Tekli/Çiftli (Ranked Solo/Duo): Bu modda, oyuncu ya tek başlarına ya da bir arkadaşlarıyla birlikte sıraya girer. Bu modda, bireysel dereceye odaklanır ve oyuncuların beceri seviyelerini belirlemek için kullanılır.
  4. Dereceli Esnek (Ranked Flex): Bu modda, oyuncular 1, 2, 3 veya 5 kişilik gruplar halinde sıraya girebilirler (4 kişilik gruplar kabul edilmiyor). Bu modda, arkadaşlarınızla birlikte oynamak için daha uygun.

Dereceli maçlar için en az 20 şampiyonunuz olması gerekir ve 30 seviye gereksinimi var.

Son düzenleme:
Çözüm
Selam resimde gözüken şeylerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Nedir bunlar? Şu anlık sıralı oynuyorum sadece.

Eki Görüntüle 2290251

Normal mod herkesin aynı anda seçim yapabildiği ve chate sürekli mid, mid diye onlarca kez mesajlar atildigi mod. Sirali mod normal modun herkesin sırayla şampiyon seçtigi hali(dereceli degil).diğer ikisi de zaten adı üstünde dereceli ama en az 4 yıllık lolcüyüm hala bilmiyorum tek-çift ve esnek farkını. Sanırım esnekte farklı ranklardan herkes Duo, Trio falan girebiliyor. Tek-çiftte bildigim kadarıyla rank farkı fazlaysa sadece beşlı oluyor. Hatta öyle de olmuyor(emin değilim)

1. hızlı oyun (blind pick): Bu modda oyuncular, şampiyonlarını aynı anda seçer ve rakip takımın seçimlerini görmez. Daha hızlı oyun deneyimi sunar.
  2. sıralı seçim (draft pick): Bu modda, takımlar sırayla şampiyon seçer ve rakip takımın seçimlerini görebilir. Bu da takımların stratejik seçimler yapmasına ve karşılık vermesini sağlar.
  3. dereceli Tekli/Çiftli (ranked Solo/Duo): bu modda, oyuncu ya tek başlarına ya da bir arkadaşlarıyla birlikte sıraya girer. Bu modda, bireysel dereceye odaklanır ve oyuncuların beceri seviyelerini belirlemek için kullanılır.
  4. dereceli esnek (ranked Flex): Bu modda, oyuncular 1, 2, 3 veya 5 kişilik gruplar halinde sıraya girebilirler (4 kişilik gruplar kabul edilmiyor). Bu modda, arkadaşlarınızla birlikte oynamak için daha uygun.

Bunu cidden bende yeni ögreniyorum. Genelde direk ya normala yani herkesin ayni anda sectigi moda girerdim ya da tek-çift girerim.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı