Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben LoL'ü bıraktığım için boşta duracağına hesabımı satmaya karar verdim. Ama oyuna giriş yaparken yazdığımız kullanıcı adı benim için özel bir şey ve onu değiştirebilir miyim veya nasıl yapabilirim?
Merhaba, ben LoL'ü bıraktığım için boşta duracağına hesabımı satmaya karar verdim. Ama oyuna giriş yaparken yazdığımız kullanıcı adı benim için özel bir şey ve onu değiştirebilir miyim veya nasıl yapabilirim?
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Kullanıcı adı değişmez.
Fishy Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 84 23 Ağustos 2023 #3 Sonradan değişiyor, mavi öz ile yanlış bilmiyorsam. Giriş yaparken kullandığın değişmez.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #4 Fishy dedi: Sonradan değişiyor, mavi öz ile yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Oyun için ad değil hocam Cliente yazdığımız Kullanıcı Adı. WildArw dedi: Kullanıcı adı değişmez. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşım rioterle konuşmuş değiştiriyorlarmış.
Fishy dedi: Sonradan değişiyor, mavi öz ile yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Oyun için ad değil hocam Cliente yazdığımız Kullanıcı Adı. WildArw dedi: Kullanıcı adı değişmez. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşım rioterle konuşmuş değiştiriyorlarmış.
Fishy Zeptopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 84 23 Ağustos 2023 #5 Arieva dedi: Oyun için ad değil hocam Cliente yazdığımız Kullanıcı Adı. Genişletmek için tıkla... Siz yazmadan düzenledim, sonradan gördüm zaten
Arieva dedi: Oyun için ad değil hocam Cliente yazdığımız Kullanıcı Adı. Genişletmek için tıkla... Siz yazmadan düzenledim, sonradan gördüm zaten
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 23 Ağustos 2023 #6 Sadece hesap çalınma durumlarında değiştirme durumu var sanırım ondanda emin değilim ama.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 Arieva dedi: Oyun için ad değil hocam Client'e yazdığımız Kullanıcı Adı. Ama arkadaşım rioterle konuşmuş değiştiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bende değiştirmeye çalıştırdım değiştirmiyorlar. 519928 dedi: Sadece hesap çalınma durumlarında değiştirme durumu var sanırım ondanda emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştir ve 2ad aç diyorlar.
Arieva dedi: Oyun için ad değil hocam Client'e yazdığımız Kullanıcı Adı. Ama arkadaşım rioterle konuşmuş değiştiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bende değiştirmeye çalıştırdım değiştirmiyorlar. 519928 dedi: Sadece hesap çalınma durumlarında değiştirme durumu var sanırım ondanda emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştir ve 2ad aç diyorlar.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #8 WildArw dedi: Bende değiştirmeye çalıştırdım değiştirmiyorlar. Şifre değiştir ve 2ad aç diyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun. Boş yere ticket atmayayım o zaman.
WildArw dedi: Bende değiştirmeye çalıştırdım değiştirmiyorlar. Şifre değiştir ve 2ad aç diyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun. Boş yere ticket atmayayım o zaman.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 23 Ağustos 2023 #9 Hesap satımı zaten yasak. Hesabı satacağım için değiştirmek istiyorum derseniz kullanıcı adı değiştireceğim diye hesabınızdan olabilirsiniz.
Hesap satımı zaten yasak. Hesabı satacağım için değiştirmek istiyorum derseniz kullanıcı adı değiştireceğim diye hesabınızdan olabilirsiniz.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #10 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hesap satımı zaten yasak. Hesabı satacağım için değiştirmek istiyorum derseniz kullanıcı adı değiştireceğim diye hesabınızdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yazmam hocam biliyorum onu öneriniz için saolun ticket atmayacağım boşa galiba değişmiyormuş.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hesap satımı zaten yasak. Hesabı satacağım için değiştirmek istiyorum derseniz kullanıcı adı değiştireceğim diye hesabınızdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yazmam hocam biliyorum onu öneriniz için saolun ticket atmayacağım boşa galiba değişmiyormuş.