LoL r3nzskin virüs müdür?

False-positive, hile programı olduğu için virüs olarak algılanması normal ve Vanguard'ın gelmesiyle de fix yedi. Çalışmaz, çalışsa da direkt banlatır.

Anladım, başka öneriniz var mı changer olarak? Sadece high noon Yasuo + Chroma kullanacağım zaten.

LoL'ün skinleri dışında Custom skin olarak Killer Skins'i önerebilirim fakat kesinlikle indirmeyin bence. 1-2 maç oynar eğlenirsiniz ama ban yersiniz çünkü ben öyle yedim hem de maçın ortasında.

İllaki indireceğim diyorsanız da nadir olarak LoL'ün skinlerini de bulabilirsiniz bu sitede.

LoL'ün skinleri dışında Custom skin olarak Killer Skins'i önerebilirim fakat kesinlikle indirmeyin bence. 1-2 maç oynar eğlenirsiniz ama ban yersiniz çünkü ben öyle yedim hem de maçın ortasında.

İllaki indireceğim diyorsanız da nadir olarak LoL'ün skinlerini de bulabilirsiniz bu sitede.
CSLol manager ile underworld yasuo kurdum 5 6 maç attım ban yemedim ama sevmediğim için sildim dediğim gibi lol skini olarak high noon istiyorum sadece bi bakayım.

CSLol manager ile underworld yasuo kurdum 5 6 maç attım ban yemedim ama sevmediğim için sildim dediğim gibi lol skini olarak high noon istiyorum sadece bi bakayım.
CSLol manageri zaten Killer skins kullanmiyor mu bir tek? Suan Killer Skins ile oyunda olmayan bir skini kullansak ban yer miyiz? Bir bilgisi olan var mi?
@nini

Cslol Manager'i zaten Killer skins kullanmiyor mu bir tek? Şu an Killer skins ile oyunda olmayan bir skini kullansak ban yer miyiz? Bir bilgisi olan var mi?
@nini

Dostum hiç mi gormedin ozel skinleri 17 18 dolara satiliyor reznox divine skins gibi birçok sunucuvar ve ban yemiyorsun bayağı uzun süre kullandim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı