Çözüldü LoL RP kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

714128

Centipat
Selam, LoL'de 7 adet 200RP aldım 5 adet kodu kullandım ancak diğer ikisini kullanamadım. Bu yazı çıkıyor diğer ikisini nasıl kullanabilirim? Yardım edin yarını beklemek istemiyorum (ya DRX Akali'ya da minik şeytan Fizz alacağım).

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 296
Bir kod basma sınırı var 24 saat sonra tekrar yapabilirsin.

Çözüm
E kostümü hediye eder.

Üstat yazıcağın şeyi düşünmüyor musun adam zaten 1000RP'sini bir hesaba basmış kalan 400'ü başka hesaba atıp ne yapsın.

Beklemek istememen bir şey değiştirmiyor, mecbur bekleyeceksin. Arkadaşların dediği gibi kod basma için bir sınır var, 24 saat sonra kalan ikisini kullanırsın.

"Yok ben yanıyorum, bitiyorum, ölüyorum o kodu kullanmam lazım" diye illa 24 saat geçmeden o kodu kullanmak istiyorsan da git Riot TR ofisinin önünde eylem yap.

Her

Her hesapda 5 adet kullanım hakkı var aynı şey zaten eğer ona atıp buna hediye edersem gene 1 gun beklemem lazım alacagım skin 1350rp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…