vadinin alametini kullanman lazımmış sanırımKanka Shaco nasıl yapılıyor.
vadinin alametini kullanman lazımmış sanırımKanka Shaco nasıl yapılıyor.
Evelynn'i nasıl yaptın?vadinin alametini kullanman lazımmış sanırım
Viego oynarken envanterinde Banshee'nin Duvağı bulunurken Dayanıklılık karışımı içmen lazım kanka.Arkadaşlar ben Viego'ya kadar geldim ama Viegoyla oynamama rağmen gelmiyor bu simge. Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazdım.
Samira oynarken envanterinde hayalet dansçı varken Demir solarinin broşu mudur nedir onu da alıp demir solari ghost ve igniteyi aynı anda basman lazım.Arkadaşlar samira nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
Başkası tahsildar itemi ghost ve ignite büyüsü al yeter demişti.Viego oynarken envanterinde Banshee'nin Duvağı bulunurken Dayanıklılık karışımı içmen lazım kanka.
Samira oynarken envanterinde hayalet dansçı varken Demir solarinin broşu mudur nedir onu da alıp demir solari ghost ve igniteyi aynı anda basman lazım.
İsterseniz öyle yapın botlara karşı girip yapsanız da oluyor. Birden fazla yapma şekli olabilir.Başkası tahsildar itemi ghost ve ignite büyüsü al yeter demişti.
Dediğinizi gerçek oyuncularla yaptım itemden dolayı biraz ezildim. Takım arkadaşlarım hiç hoş şeyler söylemediler.İsterseniz öyle yapın botlara karşı girip yapsanız da oluyor. Birden fazla yapma şekli olabilir.
Yapabildin mi Evelynn'i?Evelynn'i nasıl yaptın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.