Supportlara iyi davranmiyorsunuz ki oyunu birakmayalim! Blitzcrank mainimdi ve support oynuyodum. Taa ki girdigim her dereceli macta sirf adam iyi oynayamiyor diye yemedigim kufur kalmayana kadar. Eger su oyunda supportlara iyi davranilsa yapmayacagimiz iyilik kalmaz. Zaten tum iyilikleri yapiyoruz ustune ustluk kufur yiyoruz.
Hocam, Nami sadece örnekti, Soraka ile siz gidin W fulleyin o zaman. E'yi fullerseniz hem hasar hem de Susturma uyguluyorsunuz.
Nami konusunda ise çok yanılıyorsunuz, eğlencesine oynarken bile Q tuttuğu an skor garantisi olabiliyor.
Ah o junglelar, tum lanelerin supportu. ADC ve Mid en kanser olanlar. Gank isterler, atarsin anana soverler, atmazsin anana soverler. Tuhaf oyuncular var.
LoL'e baslayan birisine onerecegim son hero olabilir. LAN KART DIZILIMINI NASIL KULLANACAGIMI 5 YILDA EZBERLEYEMEDIM, YENI GELEN ADAM NASIL EZBERLESIN!?
LoL'e baslayan birisine onerecegim son hero olabilir. LAN KART DIZILIMINI NASIL KULLANACAGIMI 5 YILDA EZBERLEYEMEDIM, YENI GELEN ADAM NASIL EZBERLESIN!?
Garen ve Darius en rahat oynadığım benim. Bu sıralar biraz Aatrox deniyorum ama ilk başlarda sanırım biraz zayıf kalıyor gibi Ya da ben tokatlanıyorum oyun esnasında
Darius mainlere karsi herkesin bir gicikligi vardir. Hele hele 100k kasana kadar oynayan psikopatlarda varmis. Gerci ben 1.4m Darius oynayan gordum. Ayrica evet oyle dusunuyolar.
Hocam emin olun karşıma Teemo, Vayne ve Quinn gibi karakterler gelince ben sizden daha çok uyuz oluyorum her heronun illaki bir counter'i oluyor. Birde evet 100K olana kadar hesabı Darius OTP yapmıştım ama geçen gün küfürden ban yedi 2 hafta bazı oyuncular gerçekten sinirlendiriyor ve yapmamam gereken şeyleri yaptırtıyorlar adam hem feedliyor hemde feedlemeyen beni pingleyip küfür ediyor buna çok sinir oldum ve açtım ağzımı yumdum gözümü yapmaz olaydım 2 hafta yedim sonra yeni hesap açtım ADC'de Jinx mainledim güzel tek atıyor kasıla kasıla baseden ulti atıp karşıdan %50 canı dolu olan 2 kişi öldürdüğümü hatırlarım .