LoL Şampiyon Tavsiyesi

Supportlara iyi davranmiyorsunuz ki oyunu birakmayalim! Blitzcrank mainimdi ve support oynuyodum. Taa ki girdigim her dereceli macta sirf adam iyi oynayamiyor diye yemedigim kufur kalmayana kadar. Eger su oyunda supportlara iyi davranilsa yapmayacagimiz iyilik kalmaz. Zaten tum iyilikleri yapiyoruz ustune ustluk kufur yiyoruz.
Bir de benim gibi gariban jungle mainler de var😕 Her lane'i öne geçirmezen feedleyen kişiler direk "jung farkı" diyip sövüyor.

Bir de benim gibi gariban jungle mainler de var😕 Her lane'i öne geçirmezen feedleyen kişiler direk "jung farkı" diyip sövüyor.
Ah o junglelar, tum lanelerin supportu. ADC ve Mid en kanser olanlar. Gank isterler, atarsin anana soverler, atmazsin anana soverler. Tuhaf oyuncular var.

Hayır en kötüsü elin Darius'u gelip 3 skill ile seni kesecek ne oynarsan oyna. Of! Sinirlendim :( Sevmiyorum TR'yi hep aynı Matchup'lar.
Darius mainim 100K yaptım acaba karşıma gelenlerde böyle mi düşünüyordu ?
LoL'e baslayan birisine onerecegim son hero olabilir. LAN KART DIZILIMINI NASIL KULLANACAGIMI 5 YILDA EZBERLEYEMEDIM, YENI GELEN ADAM NASIL EZBERLESIN!?
Bu arada hocam bilirsiniz ki büyük harflerle yazmak yasak düzeltiniz, ceza yiyebilirsiniz.

Yok ben sadece düşünceye hakaret eklemedim, emin olun korku salıyorsunuz. Çok zorlanıyor musunuz? (Try hariç şampiyonlar da)
Hocam emin olun karşıma Teemo, Vayne ve Quinn gibi karakterler gelince ben sizden daha çok uyuz oluyorum her heronun illaki bir counter'i oluyor. Birde evet 100K olana kadar hesabı Darius OTP yapmıştım ama geçen gün küfürden ban yedi 2 hafta bazı oyuncular gerçekten sinirlendiriyor ve yapmamam gereken şeyleri yaptırtıyorlar adam hem feedliyor hemde feedlemeyen beni pingleyip küfür ediyor buna çok sinir oldum ve açtım ağzımı yumdum gözümü yapmaz olaydım 2 hafta yedim sonra yeni hesap açtım ADC'de Jinx mainledim güzel tek atıyor kasıla kasıla baseden ulti atıp karşıdan %50 canı dolu olan 2 kişi öldürdüğümü hatırlarım :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı