TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #1 Merhaba, liglerin sıfırlanacağı gün ne zaman?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Ocak 2023 #2 Ocak 4 gibi sıfırlanacak. Zaman biraz farklılık gösterebilir.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 1 Ocak 2023 #3 Peki lig sıfırlandığı gibi yeni lig başlayacak mı?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Ocak 2023 #4 xxKralTRxx dedi: Peki lig sıfırlandığı gibi yeni lig başlayacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
R Rewill216 Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 719 Çözümler 3 1 Ocak 2023 #5 Ocak 4'te unranked mı olacağız? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ocak 2023 #6 Rewill216 dedi: Ocak 4'te unrankedmı olacağız. Genişletmek için tıkla... Aynen bende bunu merak ediyorum @Oğuzhan Necip Şahin
Rewill216 dedi: Ocak 4'te unrankedmı olacağız. Genişletmek için tıkla... Aynen bende bunu merak ediyorum @Oğuzhan Necip Şahin
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Ocak 2023 #7 Evet dereceler tamamen sıfırlandığında herkes derecesiz olacak. Yerleştirme maçlarını oynadıktan sonra yeni bir dereceye yerleşeceksiniz.
Evet dereceler tamamen sıfırlandığında herkes derecesiz olacak. Yerleştirme maçlarını oynadıktan sonra yeni bir dereceye yerleşeceksiniz.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Ocak 2023 #8 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet dereceler tamamen sıfırlandığında herkes derecesiz olacak. Yerleştirme maçlarını oynadıktan sonra yeni bir dereceye yerleşeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet derken? 4 Ocakta mı herkes unranked olacak yani.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet dereceler tamamen sıfırlandığında herkes derecesiz olacak. Yerleştirme maçlarını oynadıktan sonra yeni bir dereceye yerleşeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet derken? 4 Ocakta mı herkes unranked olacak yani.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.123 2 Ocak 2023 #9 TEST LİAN dedi: Evet derken? 4 Ocakta mı herkes unranked olacak yani. Genişletmek için tıkla... Genelde ocak ayında 15 tatil öncesinde yeni sezon başlar her sene 15 tatilde lolde lig kasardım Artık bıraktım ama.
TEST LİAN dedi: Evet derken? 4 Ocakta mı herkes unranked olacak yani. Genişletmek için tıkla... Genelde ocak ayında 15 tatil öncesinde yeni sezon başlar her sene 15 tatilde lolde lig kasardım Artık bıraktım ama.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 2 Ocak 2023 #10 TEST LİAN dedi: Evet derken? 4 Ocak'ta mı herkes unranked olacak yani? Genişletmek için tıkla... Evet. Derecelerin sıfırlandığı tarihte (Ocak 4 olacağını düşünüyorum ancak farklılık gösterebilir) herkesin derecesi tamamen sıfırlanacak.
TEST LİAN dedi: Evet derken? 4 Ocak'ta mı herkes unranked olacak yani? Genişletmek için tıkla... Evet. Derecelerin sıfırlandığı tarihte (Ocak 4 olacağını düşünüyorum ancak farklılık gösterebilir) herkesin derecesi tamamen sıfırlanacak.