Nasıl? TR serverında peak plat 3 sonra hesaplar sıfırlandı falan filan 1-2 sıfırlanma sonrası bir başladım Silver'a atmış ve Silver'dan çıkamıyorum. West'e mi geçmeliyim? Herkes Duo bulmamı söylüyor ama çevremde doğru düzgün oynayabilen yok.
@nullprojectt, takım arkadaşı bulmanız şart değil. Taşıma gücü yüksek olan şampiyonları oynamayı deneyebilirsiniz. En önemlisi de takım oyunu. Takımınızla laf dalaşına girmeden, takımınızla birlikte oyun oynayın.
@nullprojectt, takım arkadaşı bulmanız şart değil. Taşıma gücü yüksek olan şampiyonları oynamayı deneyebilirsiniz. En önemlisi de takım oyunu. Takımınızla laf dalaşına girmeden, takımınızla birlikte oyun oynayın.
Silver'da taşıyamamamın nedenlerinden biri takımın benimle oynamaması zaten. Örneğin adamlara ejdere kadar base önü farma yatalım ruhu aldıktan sonra pushlayıp bitiririz diyorum. Hepsi farklı farklı lanelere dağılıp önde oynayıp ölüyor ve oyunun ileri kısımlarında olduğu için doğmaları zaten 50-60 saniye, sonra karşı takım ejderi alıp midi pushluyor nexus a kadar açıyorlar hatta bazen direkt oyunu bile bitirebiliyorlar. Ciddili kaybettiğim oyunların %90'ını bu şekil kaybettim. Jg ve mid mainim normalde full jg spamlıyordum fakat ne zaman jg geçsem 3 laneimde kaybediyor iyi kötü bazen her lane e gank atmak yerine tek bir lane e odaklanırsam onu kazandırabiliyorum ve maçı taşıyabiliyoruz. Yine de sürekli 3 laneimde loseladığı için mid oynama kararı aldım. Midde de snowball tarzında oynuyorum sürekli top ve bota gidiyorum hatta çoğu zaman kill bile salıyorum fakat adamlar benim sunduğum kaynakları doğru bir şekilde kullanamıyor. Takımıma ortalama insanlar gelse çoğu oyunu taşıyabileceğim konusunda yemin bile ederim ama ağır embesiller geliyor. Ligler sıfırlanana kadar beklesem mi yoksa zorlasam mı bilemiyorum. Çünkü Silver'dan bronza atar bu sefer ve mentalimin daha fazla kaldırabileceğini sanmıyorum.
Arkadaşlar LoL'ü bıraktım, haftada en fazla 1-2 maç eğlencesine arkadaşlarla oynuyorum başka oyunlara yönelmeye karar verdim.