LoL skill atarken hedef almaya yardım eden ayar nasıl tuşa atanır?

Kanzie

Centipat
Daha fazla  
latest

Bu resimdeki gibi hedef almaya yardım eden ayarı nasıl yapacağımı anlamadım. Ayarlarda hedef alı açtığım zaman skille basınca otomatik böyle oluyor fakat YouTube'da bir eleman bunu bir tuşa atamış bunu nasıl yapacağımı bulamadım bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız fotoğraf malesef açılmıyor ama anladığım kadarı ile skilleri kullanırken skillerin nereye gittiğini görmek istiyorsunuz.
Oyun içinde ayarlar kısmına gelin
Kısayol Tuşları bölümüne girin
Yetenekler ve sihirdar büyüleri panelini büyültün
Yetenek tuşlarının "Q" tuşu için 2. sekmeye "SHIFT+Q" olarak atayın ve diğer yetenekleride o şekilde ayarlayın ardından hızlıca atmak istediğinizde düz bi şekilde skile basın kontrollü bir şekilde atmak istitorsanız ise shift tuşuna basarak skili seçin ve o şekilde atın.

Bu sayede Pyke Q'su, Malphite R'si, Lux Q'su gibi tutturmasi önemli olan yetenekleri daha rahat tutturabilirsiniz. 😊İyi oyunlar dilerim, umarım yardımcı olabilirim.

Attığınız fotoğraf malesef açılmıyor ama anladığım kadarı ile skilleri kullanırken skillerin nereye gittiğini görmek istiyorsunuz.
Yetenek tuşlarının "Q" tuşu için 2. sekmeye "SHIFT+Q" olarak atayın ve diğer yetenekleride o şekilde ayarlayın ardından hızlıca atmak istediğinizde düz bi şekilde skile basın kontrollü bir şekilde atmak istitorsanız ise shift tuşuna basarak skili seçin ve o şekilde atın.

Bu sayede Pyke Q'su, Malphite R'si, Lux Q'su gibi tutturmasi önemli olan yetenekleri daha rahat tutturabilirsiniz. 😊İyi oyunlar dilerim, umarım yardımcı olabilirim.
2 gündür bunu arıyordum gerçekten teşekkür ederim.

Pyke q'sunda bu özellik çalışmıyor yalnız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı