holywitcherofrivia
Hectopat
An itibariyle 13.6 çalışmıyor.Hayır düzelttiler artık bütün skinler çalışıyor not defterindeki notu değiştirmeyi unutmuşlar
An itibariyle 13.6 çalışmıyor.Hayır düzelttiler artık bütün skinler çalışıyor not defterindeki notu değiştirmeyi unutmuşlar
neden peki?An itibariyle 13.6 çalışmıyor.
Hiçbir fikrim yok, benim hep kullandığım uygulama (leagueskin.net diye bir sitesi var) en az 3-4 aydır böyle. Güya güncelleniyor, versiyon numarası sürekli yükseliyor ancak çalışmıyor. Facebook Twitter vs kanallarda da hep çalışmadığı söyleniyor.neden peki?
Hiçbir fikrim yok, benim hep kullandığım uygulama (leagueskin.net diye bir sitesi var) en az 3-4 aydır böyle. Güya güncelleniyor, versiyon numarası sürekli yükseliyor ancak çalışmıyor. Facebook Twitter vs kanallarda da hep çalışmadığı söyleniyor.
Çalışan farklı bir uygulama varsa ben de bilmiyorum.
Ben korudum, burada bile korudum.Benim yemişliğim var. Sırf toksikledim diye. Zaten lolde nasıl akıl sağlığımı koruyup normal davranmamı bekliyorlarsa.
Aynen öyle, 12.2 patch'i civarında çalışmayı kesti, 13.6 oldu hala çalışmıyor. Nadiren (10 maçta 1 falan) işe yaradığını söyleyenler var ama bana hiç denk gelmedi. 1-2 maç deneyip kapatıyorum zaten.3-4 aydır mı çalışmıyor?
Aynen öyle, 12.2 Patch'i civarında çalışmayı kesti, 13.6 oldu hala çalışmıyor. Nadiren (10 maçta 1 falan) işe yaradığını söyleyenler var ama bana hiç denk gelmedi. 1-2 maç deneyip kapatıyorum zaten.
Dene knk çalışıyor artık 3 yamadır filan ama uygulamayı yönetici olarak çalıştırGece deneyeyim öyleyse, aylardır arada bir deneyip deneyip üzülüyordum![]()
Allah allah bir daha dene yönetici olarak çalıştır uygulamayı ya da bi kontrol et lol skin güncel mi çünkü yeni yama geldi 13.6Kanka ben denedimde çalışmıyor nedense Twitter'den araştırdım lolskin is not working diyordu herkes.
Dene kanka çalışıyor artık 3 yamadır filan ama uygulamayı yönetici olarak çalıştır.
Allah Allah bir daha dene yönetici olarak çalıştır uygulamayı ya da bir kontrol et LoL skin güncel mi çünkü yeni yama geldi 13.6
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.