Arkadaşlar üst koridor için Garen aldım, karşıma Swain geldi. Hiçbir şey yapamadım ve aşırı derecede tilt oldum. Bunun gibilere ne yapılmalı, nasıl oynamalıyım?
Late Gamede daha güçlü olmayacak. Rylai jaksho off tank bi swain varken kimse Garen'e bakmaz.BEKLE! Jungunun gelmesini bekle, farm uğruna ölme. Late Game'de çok daha güçlü olacaksın. TP'nin avantajını kullan. Ya da ignite al kes. Uzakçı diye korkma çoğu çar ile uzakçılar rahatça kesilir.
Kim diyor? Latede garen swaine yarı candan ultiyle tek atınca da söylersin bunu.Late Gamede daha güçlü olmayacak. Rylai jaksho off tank bi swain varken kimse Garen'e bakmaz.
Anlamaz kanka boşver.Kim diyor? Latede garen swaine yarı candan ultiyle tek atınca da söylersin bunu.
Lanede yapman gereken şey doran kalkanı + rünlerden vurdukça can gelen bir şey var onu alacaksın. Çok dürtülmeden farm yapmaya bak adam skill kaçırınca üstüne koş q e trade e girip çık. Senin can yenilemen yüksek olduğu için her türlü 1 2 dk sonra canın dolar zaten. Sonra mr al erkenden. Zaten biraz sonra hasar vuran itemleri toplayınca q e kombosuyla yarı can alırsın geri düşmezsen ve adam rahat rahat gelemez. Spell olarak da tutuştur al bu sayede adam yarı candayken flash q e r tutuştur atıp teklersin. En basit şampiyon bu garen.
Şu tank metasında ultiyle 1500 gerçek hasar vuran bir şampiyon nasıl güçsüz olur anlamıyorum. Esporda bile alınıyor garen şuanda.Anlamaz kanka boşver.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.