LoL urf modu neden kalkıyor?

Her zaman URF modu olsa da çok sıradan bir şey oluyor, sıradanlaşıyor. Bu yüzden URF modu kaldırılıyor diye düşünüyorum. Ayrıca oyunun dengesini bozuyor, LoL sihirdar vadisi üzerine yapıldı, bir sürü yama notları geliyor. İnsanların LoL'ü URF için oynamasını istemiyorlar.

Her zaman URF modu olsa da çok sıradan bir şey oluyor, sıradanlaşıyor. Bu yüzden URF modu kaldırılıyor diye düşünüyorum. Ayrıca oyunun dengesini bozuyor, LoL sihirdar vadisi üzerine yapıldı, bir sürü yama notları geliyor. İnsanların LoL'ü URF için oynamasını istemiyorlar.

Riot'un politikasını çok iç açıcı bulmadım. Ben LoL oyununa Beta ile başladım. Sezon 5-6 sonrasında sıkmaya başladı. Hele şu herolara gelen reworkler ve özellikle değişen sihidar vadisi haritası sonrası oyunu bırakmıştım. URF için oynuyordum son zamanlarda ve benim gibi çok fazla yaşlı kurt var. Riot kaybeder.

Ayrıca oyuncular URF'a kaçıyor ise, demek ki değişen dünya düzenine ayak uydurmaları gerekiyor. Artık devir hız devri, insanlar seri şeyleri seviyorlar.
20 dakikalık sitcom dizilerin sükse yapmasının bir nedeni var.
Ben olsam URF üzerinden oynardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı