Çözüldü LoL usta işi sandık Hextech anahtarı olmadan açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aslan Efe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 tane usta işi sandık aldım, eskiden Hextech anahtarı olmadan açmıştım şu an Hextech anahtarı istiyor, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anahtar olmadan açamazsın. Muhtemelen sende önceden anahtar varmış onları harcamışsın. Ya oynayarak ya da parayla anahtar alman lazım.
Anahtar sahibi olmanız lazım. Oyun oynadıkça anahtar parçacığı alıyorsunuz. 3 parçayla 1 anahtarınız oluyor. Veya RP ile direkt anahtar satın alıyorsunuz.

Eskiden dediğinizde büyük ihtimal Usta İşi Hextech Seti aldınız. Anahtar da yanında geldi. Yoksa anahtarsız açılmaz onlar.

İlk çıktığı günden beri anahtarlarla açılıyor usta işi sandıklar. Eskiden banko kostüm kristali verirdi şimdi totem ıvır zıvır çıkıyor eskisi kadar iyi değil. Belki siz kapsüllerle karıştırmış olabilirsiniz onlar anahtarsız açılıyor.

Anahtar olmadan oyundaki herhangi bir sandığı (Hextech ya da Usta İşi) açamazsınız. Ya kapsüllerle karıştırıyorsunuz ya da önceden sandık değil set aldınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…