Aykut bey abi
Centipat
Hata bu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim olmadı.Bu makale işine yarar mıÇözüm: Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
Herhangi bir program veya oyun yüklediniz ve "Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı" hatasını alıyorsunuz...Merak etmeyin, aynı sorun benim de başıma geldi ve uzun süre araştırdıktan sonra bir çözüm buldum nihayetinde. Öncelikle sorunun en bütün nedeni...www.technopat.net
Bu makale işine yarar mı?Çözüm: Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
Herhangi bir program veya oyun yüklediniz ve "Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı" hatasını alıyorsunuz...Merak etmeyin, aynı sorun benim de başıma geldi ve uzun süre araştırdıktan sonra bir çözüm buldum nihayetinde. Öncelikle sorunun en bütün nedeni...www.technopat.net
Olmadı.LoL için şöyle bir yöntem yapabilirsin program kaldır bölümüne gir Microsoft Visual C++ alakalı tüm programları kaldır sonra bilgisayarı kapat aç ve bilgisayarın açıldığında LoL'u çalıştır kendini tekrar başlatıcak ve bu programları temiz olarak kuracak
sxstrace yöntemini denediyseniz bir de aşağıdaki rehbere göre Process Monitor raporu oluşturmayı deneyin. Bu arada sxstrace kodlarını paylaşır mısınız? Ona da bir bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.