K Kefire Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #11 Saitama1 dedi: Çoklu savaşlarda kasabilir. Genişletmek için tıkla... 5v5 maçlarda kasar mı?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.229 Çözümler 10 3 Eylül 2021 #12 Kefire dedi: 5V5 maçlarda kasar mı? Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum 4-5 kişi aynı anda telefon ekranında olursa kasar. Çünkü işlemci, RAM vs düşük telefonunun.
Kefire dedi: 5V5 maçlarda kasar mı? Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum 4-5 kişi aynı anda telefon ekranında olursa kasar. Çünkü işlemci, RAM vs düşük telefonunun.
K Kefire Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #13 Saitama1 dedi: Örnek veriyorum 4-5 kişi aynı anda telefon ekranında olursa kasar. Çünkü işlemci, RAM vs düşük telefonunun. Genişletmek için tıkla... Çökebilir mi oyun, en düşük ayarlarda en ama en kötü grafiklerde oynayacağım ortalama 35 FPS alabilir miyim?
Saitama1 dedi: Örnek veriyorum 4-5 kişi aynı anda telefon ekranında olursa kasar. Çünkü işlemci, RAM vs düşük telefonunun. Genişletmek için tıkla... Çökebilir mi oyun, en düşük ayarlarda en ama en kötü grafiklerde oynayacağım ortalama 35 FPS alabilir miyim?
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #14 Oyun içi kostümler harici her şey ücretsizdir.Şampiyonları maç atarak kazanmış olduğun mavi öz ile alabilirsin.
Oyun içi kostümler harici her şey ücretsizdir.Şampiyonları maç atarak kazanmış olduğun mavi öz ile alabilirsin.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.229 Çözümler 10 3 Eylül 2021 #15 Kefire dedi: Çökebilir mi oyun, en düşük ayarlarda en ama en kötü grafiklerde oynayacağım ortalama 35 FPS alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırsınız ama dediğim gibi çok efekt vs olunca drop girecektir. Siz indirin yine de.
Kefire dedi: Çökebilir mi oyun, en düşük ayarlarda en ama en kötü grafiklerde oynayacağım ortalama 35 FPS alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırsınız ama dediğim gibi çok efekt vs olunca drop girecektir. Siz indirin yine de.
Youtı Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #16 Bunu denemeden söylemek mümkün değil eğitim vardı yanlış hatırlamıyorsam orada az çok anlarsın
K Kefire Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #17 Cevap yazan herkese tşk bu gece 2 de indirip deneyeceğim inşallah tel çökmez
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #18 Kefire dedi: Cevap yazan herkese teşekkür bu gece 2 de indirip deneyeceğim inşallah tel çökmez Genişletmek için tıkla... Korkma o kadar da değil. En fazla oyunda drop yersin.
Kefire dedi: Cevap yazan herkese teşekkür bu gece 2 de indirip deneyeceğim inşallah tel çökmez Genişletmek için tıkla... Korkma o kadar da değil. En fazla oyunda drop yersin.