Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarda Riot hesabım var. Telefonuma LoL Wild Rift indirdim fakat Riot hesabı istiyor. Bilgisayarda kullandığım Riot hesabımı versem sorun olur mu? Yoksa yeni bir Riot hesabı mı açmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Bilgisayarda Riot hesabım var. Telefonuma LoL Wild Rift indirdim fakat Riot hesabı istiyor. Bilgisayarda kullandığım Riot hesabımı versem sorun olur mu? Yoksa yeni bir Riot hesabı mı açmalıyım?
Value Megapat Katılım 16 Nisan 2013 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Neden sıkıntı olsun? Tabi ki aynı hesabı kullanabilirsin...
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #4 Sadece aynı anda LoL ve Wild Rift oynayamazsınız.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 5 Ağustos 2022 #5 Aqely dedi: Sadece aynı anda LoL ve Wild Rift oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu Zor yoldan öğrendim. AA hadi aynı anda girelim dedim ve bumm.
Aqely dedi: Sadece aynı anda LoL ve Wild Rift oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu Zor yoldan öğrendim. AA hadi aynı anda girelim dedim ve bumm.