LoL yeni başlayanlar için öneriler

Bak kardeşim beni dinliyorsan bırak bu oyunu acayip derecede bağımlılık yapıyor. Bir girersen 2-3 yıl rahat oynarsın ve bu süre zarfında sinir hastası ve hayatında duymayacağın egzotik küfürler ile baş başa kalırsın. Adam İspanyolca bana şiir gibi küfür etmiş, translate yapmak istiyorum Google translate bozulup küsüyor. Karadelik gibi oyun. Wolfteam oyna daha sağlıklı bir yaşam elde edersin gerçekten o kadar eminim.
 
Hocam siz bakmayın önermeyen arkadaşlara. chat e /muteall yazarsanız takımınızdaki herkesi susturur ve oyundan daha da keyif almaya başlarsınız benim size tavsiyem Garen(üst koridor/Dövüşçü), lux(bot lane/support) ve miss fortune(bot lane/Adc) karakterleridir. Ayrıca daha iyi oynamak için yayıncı ve YouTuber'ların öğretici serilerine bakmak inanılmaz önemli benim tavsiyem Apophis adlı kanal.
 
Beden ve ruh sağlığın için oyunu sil. Oynanacak bir oyun değil 👍

Gün gelir o yukarıda çok komik dediğin arkadaşa haklıymışsın be kral dersin. Unutma bunu.

Ne alaka LoL gayet zevkli bir oyun bence ve dünyanın en çok oynanan oyunu yanı ınsanlar bosamı oynuyor guzel diye oynuyolar ve esporu acayip gelişmiş durumda
 
EU Westi öven tayfa da geldiyse iş tamamdır.
TR cok kanser olsa da EU West serveri de toksiklik konusunda TR serverinin altinda kalmamaktadir.Hatta EU West su an TR2 olmuştur.Bronzdan master eloya kadar genellikle takımına hep 1 tane daha Türk oyuncu gelmektedir.Bazen dia-master elolarinda 4 Türkle aynı takimda da olurum.Amacin Turklerden kacmaksa EU West oynayarak kacamazsin.
Amacin toksik oyunculardan kacmaksa da EU Westte toksik oyunculardan kacamazsin.Eskidendi EUW serverinin oyuncularinin toksik olmadigi iddaasi.Şu an yabanci oyuncular Turklerden daha toksikler ve her 1 veya 2 macinda bir toksik turk/yabanci(milliyet pek onemli degil) oyuncu geliyor maalesef.Ben EUW serverinde master gormus bir oyuncu olarak özellikle de yabancilarin toksikligine dayanamayip oyunu biraktim.Ispanyolca,almanca,ingilizce kufurler mi dersin,irkcilik mi dersin hepsi var.
Chati kapattigimda bile 1v1 laneyi kaybedip iyi oynayan junga gang atmadigi icin tilt olup afk kalarak mac kaybettiren oyunculara cok denk geldim.
Boostedlar da cabası.Her maç istisnasiz diamond,master eloda takimina sanki bronz elodaymis gibi oynayan oyuncular gelir bu sebepten oturu kafayi yersin.Adam 1-10 aatrox oynuyor karşı suptan bile level diff yemiş hasarı yok gidip karabalta cıkıyor.Bir diğeri sup alistar oynuyor,sürat coşkusu almış.Kendi kendine rakibin dibinde oynayip defalarca rakibe yakalaniyor ve ustelik hangi komboyla surat coskusunu devreye sokacagini bile bilmiyor.Dumduz ölüp ölüp duruyor.Ve bu iki olay dia1-master eloda oluyor!
E sporcular ve yayincilar bile bu boosted olaylarindan bikmis durumda.Benim onerim oyuna başlama.EUW savunanlari da dinleme.EUW mastera kadar her elosunda oynadim toksiklik konusunda TR nin altinda kalmaz.Zaten maclarina gelecek kisilerin çoğu Türk.Ama bu EUW serverinde Türklerden çok yabancilardan korkacaksin.Yabancilar toksiklik konusunda daha fenalar.

Benim önerim oyuna başlama ama illa başlayacam diyorsan kore serverinde başla.Kore serveri dişinda zevk alamazsin.Koreliler saygili oluyorlar genelde.Kore serveri disindaki serverlerin kalite duzeyi hemen hemen ayni.
 
Açıkçası oyun o kadar kötü değil. En azından benim için değil. Şuan EUW Master eloda oynuyorum. Yukarıdaki arkadaşın biraz abarttığını düşünüyorum. Master elo ve üstünde takımıma troll gelmişliği çok çok azdır. Diamond elo ve altı kanser olabilir ama Master üstünde kesinlikle oyun daha kaliteli oluyor. TR ve EUW sunucularının düşük eloda hiçbir farkı olmaz. Fakat yüksek eloda gerçekten de EUW kalitesini hissettiriyor. O yüzden oyunu gömmek yerine rank atlayıp kaliteli bir yere yükselmeye çalışmak çok daha mantıklı. Oyun başında takım boş yapıyorsa sustur gitsin. Oyununa odaklan ve bol bol videolar izle. Rank atlaman çok zor olmaz. Şunu da söylemek lazım EUW Master elo ve üstünde Türk görmek zordur. Çünkü yetenekli Türk oyuncu az var maalesef ki emin ol EUW Master eloya çıkıp kaliteli oyun oynamak çok zor değil. Tek sezonda bile yaparsın bunu emin ol.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı