LoL yükleme ekranında kalıyor

Hilerupa

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD Ryzen 5 2600
Anakart PRIME A320M-K
RAM 16,0 GB
Ekran Kartı Rx 5500 XT
Meslek
Öğrenci
LoL yükleniyor kısmında kaldı ve ne denersem deneyeyim açılmıyor.
Önce bilgisayarı yeniden başlattım olmadı, sonra silip yükledim yine olmadı, internete bakınca hiçbir çözüm yolu çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

1721654379165.png

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'ün bir bilgisayarda çalışmamasının sebebi %80-90 ihtimalle Windows sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor. Tabii bu söylediğim kesin bir bilgi değil belki sorununuz farklıdır ama oyunu kaç kere açamadıysam hepsinde Windows güncelleyerek sorunu düzelttim. Bir deneyin isterseniz.

Ufak bir güvenlik güncellemesi yaptım ve yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor.

LoL yükleniyor kısmında kaldı ve ne denersem deneyeyim açılmıyor.
Önce bilgisayarı yeniden başlattım olmadı, sonra silip yükledim yine olmadı, internete bakınca hiçbir çözüm yolu çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2260470

Bu hatayı Riot Client'e sağ tıklıyarak yönetici çalıştırırsan çözülür bende öyle çünkü.

Yönetici olarak çalıştırmayı da denedim ama yine sorun çözülmedi. Hala yükleniyor ekranında kalıyor.
Bu hatayı Riot Client'e sağ tıklıyarak yönetici çalıştırırsan çözülür bende öyle çünkü.

18 saat oldu ve hala Ticket'tan yanıt gelmedi.
Hata da hala devam ediyor ve LoL açılmıyor.

Son düzenleme:
Bende de karakter seçiminden sonra oyun açılmıyor hatada vermiyor Client altta açık ama yükleme ekranı gelmiyor oyunu sildim yeniden yükledim düzelmedi oyunluk bir sıkıntı sanırsam ne zaman düzeltilir acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı