LoL'de 30-60 FPS ile iyi oynanır mı?

onepunchoneko

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?

Herkese selam, orta düzey laptop bilgisayarım var, 1 yıl önce LoL'de 30-40-60 arası oynuyordum, sizce şu an geri dönsem yüksek ranklara cıkabilir miyim bu FPS'lerle?

En son ne zaman LoL oynadın 1 yıl önce ise o aldığın FPS değerlerini şu an alamazsın. Btw ben 60-70 FPS ile dia olmuştum oynanır normalde.

Su an o kadar bile fps alamayabilirsin. Yuksekten kastin gercekten yuksekse sanmiyorum maalesef. Yerinde olsam uzak dururdum hazir 1 yil oynamamisken.

Güncelleme farklarından dolayı aynı FPS'i alamazsın gibime geliyor, bir de S15 gelecek daha beter olur o FPS'in.
Çözünürlüğü falan düşür her şeyi dene 60 sabit ise dereceli oynanır bence. Bir de pingin 20ms altındaysa yine idare eder. Bu değerlere ulaşamıyorsan boş ver gitsin, sıkıntı yaratır.

Su an o kadar bile fps alamayabilirsin. Yuksekten kastin gercekten yuksekse sanmiyorum maalesef. Yerinde olsam uzak dururdum hazir 1 yil oynamamisken.
haci zaten yüksek derken challenger falan demiyorum zaten yakında yeni bilgisayara gecicem o zaman kadar en azından oynayışımı falan geliştirsem bide belki biraz rank kassam diye düşünüyorum şuan indirmeye basladım tavsiyeler icin tesekkuler

Geri
Yukarı