LoL'de dil nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan Han37
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.487

Han37

Decapat
LoL de oyunun dilini İngilizce yapmak istiyorum seslendirmeleri Türkçe kalmasını istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Yukarıdaki arkadaşın attığı yöntem eski yöntem ve artık çalışmıyor LoL'ü İngilizce yapmak için artık Riot Client'i açıp League of Legends'ı seçip oyun dilini İngilizce yapıyoruz
Ayrıca eski yöntem çalışmadığı için seslendirme dili de metin ile birlikte İngilizce oluyor

1709736758948.png

Hocam oyunu kısayoldan açmak istemiyorum farklı bir yöntem var mı?
Evet değiştirebiliyorsun oyun hesabına girmeden önce sağ üstten profile tıklayıp oyun metin dilini kolayca değişebiliyorsun fakat ikisi birbiriyle uyumlu yani başka bir çaren yok bazı uygulamalar sayesinde ingilizce kullanıp yazı fontunu korece yapabiliyorsun ama eskiden legadi şuanda illegal olması lazım yeni vanguarddan sonra

Yukarıdaki arkadaşın attığı yöntem eski yöntem ve artık çalışmıyor LoL'ü İngilizce yapmak için artık Riot Client'i açıp League of Legends'ı seçip oyun dilini İngilizce yapıyoruz.
Ayrıca eski yöntem çalışmadığı için seslendirme dili de metin ile birlikte İngilizce oluyor.

Eki Görüntüle 2134203

Teşekkürler.

Yukarıdaki arkadaşın attığı yöntem eski yöntem ve artık çalışmıyor LoL'ü İngilizce yapmak için artık Riot Client'i açıp League of Legends'ı seçip oyun dilini İngilizce yapıyoruz.
Ayrıca eski yöntem çalışmadığı için seslendirme dili de metin ile birlikte İngilizce oluyor.

Eki Görüntüle 2134203

Hocam yaptımda oyuna girince 2200 MB'lik bir şey indiriyor dil paketinimi kuruyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı